Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Αισθητή η παρουσία του Νοεμβρίου στα καιρικά φαινόμενα..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη του καιρού!

3 Νοεμβρίου 2020 21:37

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόβλεψη του καιρού, κάνοντας λόγο για συννεφιές και τοπικές μπόρες, φαινόμενα που αρμόζουν στο Νοέμβριο. Ωστόσο, λόγο για διχασμό της χώρας λόγω καιρού έκανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόγνωση του.

Συννεφιά αναμένεται να επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές μπόρες ενώ οι άνεμοι θα πνέοουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά έως και 7 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

«Δυστυχώς στη Σάμο…» - «Καμπανάκι» για τον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό

Καιρός σήμερα: «Καμπανάκι» έκρουσε για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνθήκες, που θα επικρατήσουν στη Σάμο, τονίζοντας πως θα υπάρξει ένα ψιλόβροχο, που δε θα είναι καλό νέο για τους πληγέντες, σε ένα θέμα για το οποίο μίλησε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι δε θα υπάρξει κάτι ιδιαίτερο πέραν των ασθενών βροχοπτώσεων στην υπόλοιπη χώρα, με τους ανέμους έως 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 23 βαθμούς. Τις επόμενες μέρες, όμως, ο βοριάς θα ενταθεί στα 9 μποφόρ.

Δείτε την πρόγνωσή του στο Athensmagazine.gr:

"Απομακρύνεται η απειλή της κακοκαιρίας..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόβλεψη του καιρού, κάνοντας λόγο για απομάκρυνση της απειλής της κακοκαιρίας, ενώ πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες έκανε νωρίτερα και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σχετικές λιακάδες, εξασθενημένοι βοριάδες και σχετική ψύχρα είναι τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν στη χώρα τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share