Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία σε Τρίκαλα - Ρόδο: Νεκρά δύο κορίτσια 14 και 11 ετών

Θρήνος για τα δύο κορίτσια

3 Νοεμβρίου 2020 10:46
Τραγωδία σε Τρίκαλα - Ρόδο: Νεκρά δύο κορίτσια 14 και 11 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε όπου ένα 14χρονο κορίτσι στα Τρίκαλα "έχασε" τη ζωή του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του oichalialive.gr το άτυχο κορίτσι, αλβανικής καταγωγής, αφού αισθάνθηκε δυσφορία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίκαλων όπου διαγνώστηκε με καρδιολογικό πρόβλημα και έπειτα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά κατέληξε.

«Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Οιχαλίας, οι καθηγητές και οι μαθητές είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό και τόσο πρόωρο θάνατο της αγαπημένης μας μαθήτριας, Ε.Χ Η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένειά της στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή συλληπητήριά μας» αναφέρεται στο μήνυμα του Γυμνασίου Οιχαλίας.

"Έχασε" τη ζωή της 11χρονη στη Ρόδο

Χθες 2 Νοεμβρίου ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών έφυγε από τη ζωή έπειτα από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του. Σημειώνεται ότι σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό πριν λίγες μέρες όπου μία 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της στη Λάρισα.

Η 11χρονη κατάγονταν από τα Μαριτσά στη Ρόδο, όπου κατοικούσε μαζί με την οικογένειά του. Την τραγωδία γνωστοποίησε με σχετική του ανάρτηση στη σελίδα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο Γιάννης Παππάς, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το κοριτσάκι νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο των Αθηνών αναφέρει η rodiaki.gr.

Τραγωδία: 4χρονη πνίγηκε από κοτομπουκιά

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών, το οποίο πνίγηκε με μια κοτομπουκιά μπροστά στην εμβρόντητη οικογένειά του! Επίσης, τραγωδία είχαμε στη Ρόδο με ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών, να φεύγει σήμερα από τη ζωή έπειτα από σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του.

Η Rebecca Rayane da Silva Pereira έτρωγε με την οικογένειά της κοτομπουκιές με ρύζι και φασόλια στο Σάο Πάουλο της Βραζιλιάς, όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Αμέσως οι γονείς έτρεξαν με το παιδί στην κλινική Vector West, ωστόσο εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού.

Ο πατέρας της άτυχης 4χρονης, Diego Alves, δήλωσε σε τοπικά μέσα: «Η σύζυγός μου βρισκόταν στο σπίτι με τα δυο παιδιά μας. Μόλις πνίγηκε η Rebecca, αμέσως εκείνη προσπάθησε να την βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε. Ο γείτονας μας τους πήγε στο νοσοκομείο».

Η Rebecca είχε γεννηθεί 22 εβδομάδες πρώιμα και είχε διαγνωστεί με μια δυσλειτουργία του οισοφάγου. Το κοριτσάκι είχε υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις πριν συμπληρώσει καν 20 ημέρες στη ζωή.

Ακόμη και μετά τις εγχειρήσεις, αρκετές φορές αντιμετώπιζε δυσκολίες κατάποσης της τροφής.

«Ανάλογα με τις τροφές, πνιγόταν. Πάντα είχε μαζί της κάτι να πιει και τα κατάφερνε μόνη της», συμπλήρωσε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share