Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκρηξη σε εργοτάξιο στη Λευκωσία με τρεις τραυματίες

Τι συνέβη;

2 Νοεμβρίου 2020 17:23
Έκρηξη σε εργοτάξιο στη Λευκωσία με τρεις τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή Αγίου Ανδρέα στη Λευκωσία, ενώ λίγες ημέρες πριν έκρηξη από βραχυκύκλωμα είχε σημειωθεί στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία πρόσωπα προσπαθούσαν να μεταφέρουν οξυγόνο από μια μεγάλη φιάλη σε μια μικρή, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προκλήθηκε έκρηξη στο λάστιχο μεταφοράς.

Από την έκρηξη οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ ο τρίτος πιο σοβαρά.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σοκ στην Κύπρο! Δύο νεκροί από έκρηξη που πυροδοτήθηκε σε νοσοκομείο!

Δύο άτομα ξεψύχησαν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Δρ Μπουρχάν Ναλμπάντογλου» στην κατεχόμενη Λευκωσία στην Κύπρο.

Αναφορικά με το πρώτο θύμα, πρόκειται για τον 74χρονο Ασίμ Γιουίγρογλου ο οποίος επηρεάστηκε από τον καπνό της πυρκαγιάς και πέθανε στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ παράλληλα πέθανε και ο 62χρονος, Ερντογάν Καλαϊτζιλάρ. Δείτε, επίσης, το θρίλερ που επικράτησε πτήση στο νησί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6 το πρωί και προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε ηλεκτρική συσκευή στο δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Παρόλο που η φωτιά κατασβέστηκε, επικρατεί πανικός, ενώ επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του κατοχικού στρατού.

Οι ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν στον 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όροφο του νοσοκομείο μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία της κατεχόμενης Λευκωσίας, τα οποία έχουν γεμίσει, με τους ασθενείς πλέον να μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Αμμοχώστου.

19χρονη έπεσε από το μπαλκόνι της λόγω μέθης στην Κύπρο

Συγκλονίζει ο θάνατος μιας 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικού στην Κύπρο. Ήταν μέλος του συνοδευόμενου πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, που είχε αγκυροβολήσει στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε από μία συνάδελφό της να κρέμεται στο κενό, κρατώντας κομμάτι από το γυάλινο προστατευτικό του μπαλκονιού. Η 19χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί και έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο, παρά την προσπάθεια της συναδέλφου της.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι η 19χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βγαίνοντας στο μπαλκόνι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία της. Ακόμα ένα περιστατικό που έχει ταράξει την Κύπρο, μετά και την δολοφονία που σημειώθηκε εχθές, και μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι συνέβη.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share