Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσηκώθηκε ο κόσμος με το κήρυγμα ιερέα στον Άγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης: "Θεϊκή παρέμβαση ο σεισμός στη Σάμο"

Κανείς δεν πίστευε σε αυτά που έλεγε

2 Νοεμβρίου 2020 17:24
Ξεσηκώθηκε ο κόσμος με το κήρυγμα ιερέα στον Άγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κυριακή στο κήρυγμα του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης ειπώθηκαν κάποια πράγματα σε κήρυγμα ενός ιερέα σχετικά με τον σεισμό της Σάμου όπου κάποιοι θα χαρακτήριζαν αυτά τα σχόλια ως προκλητικά αλλά και ταυτόχρονα εξοργιστικά. Σημειώνεται ότι τα σχόλια αυτά ειπώθηκαν μία μέρα πριν γίνει η ανακοίνωση πως η περιοχή μπαίνει μαζί με τις Σέρρες σε lockdown από τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο πάτερ Αντώνιος αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό και ειδικά σε συγγενείς ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή του από τον ιό κατηγορώντας τους ότι πληρώνονται για να δεχθούν να κατοχυρωθεί ως αιτία θανάτου.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως ο πρόσφατος σεισμός στην Σάμο όπου έχασαν την ζωή τους δύο παιδιά ήταν κάτι σαν θεϊκή τιμωρία ή παρέμβαση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. «Ο Θεός να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή και είδατε τι έγινε τώρα με τον σεισμό στην Σάμο. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε», είπε.

Το κήρυγμα ξεκινάει από το 1:09.00 ενώ η αναφορά του στην Σάμο είναι στο 1:23:54:

Κορωνοϊός: Θετικός ιερέας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ιερέας του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ επτά νέα κρούσματα εντοπίστηκαν λίγο νωρίτερα στη Λαμία.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο ιερέας διαγνώστηκε θετικός μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη σήμερα. Ήδη έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ αισθάνεται καλά και εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

Ο ιερέας απηύθυνε έκκληση σε όλους να τηρούνται «ευλαβικά τα υγειονομικά μέτρα και να χρησιμοποιείται η μάσκα μέσα στον ναό».

Προσθέτει δε: «Ευχόμαστε ο καλός Θεός σύντομα να πάρει αυτόν τον πειρασμό και να μας οδηγήσει όλους σε μετάνοια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share