Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Silver Alert: Εξαφάνιση 50χρονου στην Αθήνα - Φόβοι για απαγωγή

Τι λέει η σύντροφός του

2 Νοεμβρίου 2020 15:38
Silver Alert: Εξαφάνιση 50χρονου στην Αθήνα - Φόβοι για απαγωγή

Η εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές αφού η σύντροφός του θεωρεί ότι έχει απαχθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και η υπηρεσία Σίλβερ Αλέρτ ο Ηλίας Μπάνης εξαφανίστηκε το απόγευμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Παράλληλα, νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 50χρονος ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του – δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο- μένει με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η σύντροφός του, η οποία ενημέρωσε και τις αρχές ανέφερε ότι από τις 16:30 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου όταν και μίλησε μέσω βιντεοκλήσης μαζί του δεν έχει κανένα σημείο ζωής, ενώ το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί στο γκαράζ. Ο εξαφανισμένος έχει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και τα δυο κινητά του τηλέφωνα, τα οποίο όμως είναι κλειστά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και όπως έχει καταθέσει η σύντροφός του, ο 50χρονος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, όπου πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να επισκευάσουν και να τα πουλήσουν στη συνέχεια.

Η σύντροφός του το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε ανήσυχο αλλά εκείνος το απέδιδε στον κορωνοϊό και στην οικονομική κρίση. Ήδη η σύντροφός του έχει μιλήσει στο ΑΤ. Ζωγράφου ενώ αναμένεται και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

«Της ζητάμε να…»: Ανατροπή με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί - Τι είπε η μητέρα της και θολώνει τα νερά;

Κορυφώνεται η αγωνία για την 19χρονη Αρτέμιδα Βασίλη που παραμένει εξαφανισμένη για 10η μέρα. Οι γονείς και ο αδερφός της μιλούν για αυτήν και απευθύνουν έκκληση βοήθειας.

Η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί αγνοείται για 10η μέρα, μετά το μεσημέρι της Παρασκευής που επιβεβαιώθηκε και δημοσιοποιήθηκε η εξαφάνισή της.

Έχει ύψος 1.62, καστανά μάτια και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο με λευκές ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανώς φοράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

“Πιστεύω ότι κινδυνεύει η ζωή της. Γιατί η Άρτεμις είναι ένα χαμηλών τόνων παιδί, είναι πολύ ευαίσθητο, πολύ ντροπαλό” εξηγεί ο πατέρας της στην κάμερα.

Η 19χρονη είχε φύγει από το σπίτι, λέγοντας στους γονείς της ότι θα πάει σε μία συνέντευξη για δουλειά, ωστόσο, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομία δεν είχε κανονιστεί ποτέ αυτή η συνέντευξη.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν συλλέξει πληροφορίες από την οικογένεια και τις φίλες της Αρτέμιδας Βασίλη προκειμένου να καταλάβουν τι μπορεί να την απασχολούσε.

“Σήμερα χάνεται το παιδί μου, αύριο χάνεται άλλο παιδί. Και παρακαλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει” καταλήγει ο πατέρας της 19χρονης.

Η μητέρα της είχε πει νωρίτερα ότι “της ζητάμε να γυρίσει πίσω”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Άρτεμις έφυγε με την θέλησή της, ενώ ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έδειξε την διάθεση να φύγει από την οικογένειά της και ότι δεν είχε κάποια σχέση αυτή την περίοδο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share