Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που αλλάζουν τις έρευνες - Πως είναι η 34χρονη Ιωάννα σήμερα;

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

2 Νοεμβρίου 2020 07:59
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που αλλάζουν τις έρευνες - Πως είναι η 34χρονη Ιωάννα σήμερα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια νέα στοιχεία περιμένει ο δικηγόρος της Ιωάννας στην πολύκροτη επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα;

Νέα σημαντικά στοιχεία αναμένονται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης Ιωάννας Νίκο Αλεξανδρή, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Ο κ. Αλεξανδρής επισήμανε ότι όταν θα έχουν όλα τα στοιχεία, τότε θα ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα έχουν το σύνολο του υλικού το οποίο θα εισαχθεί ενώπιον του συμβουλίου για το βούλευμα.

Επίσης, ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας είπε ότι πλησιάζει η ώρα της απολογίας για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης - Αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης Ιωάννας (Video)

Τόνισε μάλιστα ότι η 35χρονη θα διαλέξει τον δρόμο που θα πάρει, είτε τον δρόμο της σιωπής, είτε θα μιλήσει για τα όσα συνέβησαν.

Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο κος Αλεξανδρής είπε, ότι δεν είναι καλή.

«Είναι αναγκασμένη να ζει σε μια ιδιότυπη φυλακή η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από την πραγματική φυλακή.

Αυτή η κοπέλα δεν βλέπει το φως του ήλιου».

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα γνωρίζει πολύ καλά ότι...» - Ραγδαίες εξελίξεις για την 34χρονη

Στο όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, το κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. H επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Θριάσιο και ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Ήταν ένα χειρουργείο στο πρόσωπο, τον τράχηλο και το αυτί, όπως μετέδωσε το STAR.

Η ταλαιπωρία της Ιωάννας από τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στις 21 Μάϊου είναι απίστευτη καθώς έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες και βεβαίως η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς. Η ταλαιπωρία της Ιωάννας από τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στις 21 Μάϊου είναι απίστευτη καθώς έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες και βεβαίως η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς.

Η χειρουργός της Ιωάννας, η κυρία Καλλοφώνου έχει καταθέσει και εκείνη στην ανακρίτρια. «Αυτή που δεν έχει μιλήσει ακόμα είναι η κατηγορουμένη. Ανεξάρτητα πάντως αν δώσει ή δε δώσει απολογία ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει προκειμένου να ορισθεί και η δική» .

Η Ιωάννα θα επιστρέψει στο σπίτι της και γνωρίζει πολύ καλά ότι το χθεσινό χειρουργείο δεν θα είναι το τελευταίο καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share