Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Στην Αττική, αναμένεται...» - Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου για την εξέλιξη του καιρού (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

1 Νοεμβρίου 2020 15:57
«Στην Αττική, αναμένεται...» - Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου για την εξέλιξη του καιρού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην Αττική, αναμένεται γενικά καλός καιρός για τη Δευτέρα με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Μεγαλύτερη ηλιοφάνεια θα έχει στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ σε περιοχές της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου ίσως να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές μικρής χρονικής διάρκειας και εντάσεως. Ο μέσος όρος της θερμοκρασίας θα είναι 18-22 βαθμούς Κελσίου σε όλη την χώρα.

Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν λίγες αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για τον καιρό των επόμενων ημερών, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη Σάμο, μετά τον φονικό σεισμό που χτύπησε το νησί, αναφέροντας το τι θα συμβεί.

Δείτε στο βίντεο την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

"Η Κυριακή ξεκινά με..." - Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε τη σημερινή πρόγνωση του καιρού μέσα από την εκπομπή του Open, "Τώρα ό,τι συμβαίνει" και προειδοποίησε του πολίτες, λέγοντας πώς σήμερα η μέρα ξεκινάει με κρύο.

Πιο συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open, τόνισε: "Με αρκετό κρύο ξεκινά η Κυριακή στην χώρα μας και μέσα στο Αιγαίο αναμένονται τοπικές συννεφιές και δεν αποκλείεται να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια." Εκτός από την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, διαβάστε εδώ του Τάσου Αρνιακού.

Δείτε στο Athensmagazine.gr την πρόγνωση του καιρού:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share