Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Την είδα να μπαίνει..» - Νέα στοιχεία στο θρίλερ εξαφάνισης της 19χρονης στο Κορωπί (Video)

Το περίεργο μήνυμα

31 Οκτωβρίου 2020 17:37
«Την είδα να μπαίνει..» - Νέα στοιχεία στο θρίλερ εξαφάνισης της 19χρονης στο Κορωπί (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί. Με τις ημέρες να περνούν χωρίς κάποιο σημάδι από τη ζωή της, η οικογένεια της Άρτεμης Βασίλη απηύθυνε έκκληση μέσω του «Τούνελ» για κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της. Ενώ, έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση της 19χρονης αδελφής του απηύθυνε, σε δραματικό τόνο, ο Άρης Βασίλης.

Η εκπομπή αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν εξαφανισθεί, δέχθηκε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της, το οποίο θεωρείται «κλειδί» για τη λύση αυτού του γρίφου. Η Ασφάλεια στο Κορωπί συνεργάζεται με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ρίξει φως στο σκοτάδι.

Μία συμμαθήτρια της 19χρονης ισχυρίστηκε πως την είδε λίγο πριν τα ίχνη της χαθούν και περιγράφει στο «Τούνελ» τη σκηνή.

«Την είδα να μπαίνει στο λεωφορείο…»

«Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου γύρω στις 15:30 ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει το 308, το 330, το 120 και το 309. Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Φορούσε ακουστικά σαν να άκουγε μουσική και πήγαινε πάνω – κάτω με νευρικότητα. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο 308 και έφυγε», ανέφερε.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν περίμεναν και άλλοι στην ίδια στάση, η μάρτυρας απάντησε:

«Ήταν τρία άτομα, δυο γυναίκες και ένας άντρας.»

Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου…

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με τον οδηγό του λεωφορείου που φέρεται να επιβιβάστηκε η Άρτεμις. Εξυπηρετεί τις περιοχές Κορωπί, Παιανία και Γλυκά Νερά.

«Κάθε μέρα κάνω και διαφορετικό δρομολόγιο. Με ρώτησαν και από τη δουλειά μου αλλά δεν γνωρίζω κάτι. Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήμουν σε αυτή τη γραμμή μέχρι τις 10 και μισή το βράδυ. Ξεκίνησα δύο και μισή και δεν μπορώ να θυμάμαι αν πέρασα εγώ στις τέσσερις. Με τα διαχωριστικά που μας έχουν βάλει λόγω του κορωνοϊού, δεν είναι εύκολο να παρατηρήσουμε τους επιβάτες, οι οποίοι δεν μπαίνουν πλέον από την μπροστινή πόρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες από κατοίκους της Αλεξανδρούπολης στην προηγούμενη εκπομπή, έκαναν λόγο για μια κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά, που κοιμόταν ταλαιπωρημένη σε παγκάκι κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Εκεί υπηρετεί και ο φίλος της με τον οποίο χώρισε πρόσφατα, κάτι που της «είχε στοιχίσει πολύ», όπως ανέφερε στην εκπομπή η κολλητή της.

Η έρευνά των εθελοντών μες τη νύχτα έδειξε ότι δεν ήταν η Άρτεμις, αλλά μία άλλη κοπέλα άστεγη που της έμοιαζε.

Τι λέει ο πρώην φίλος της για την εξαφάνιση…

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον φίλο της 19χρονης που την μπλόκαρε στο Facebook.

«Με την Άρτεμη έχουμε να μιλήσουμε από το καλοκαίρι, δυο φορές βγήκαμε όλες κι όλες. Τίποτα άλλο. Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά κι εγώ εδώ που είμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έμαθα ότι χάθηκε, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω.»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το λόγο που την μπλόκαρε από το Facebook, εκείνος απάντησε:

«Για προσωπικούς λόγους έγινε αυτό. Ξέρει εκείνη το γιατί», κατέληξε.

Αναφορικά με το κινητό της νεαρής, έγιναν γνωστά τα εξής:

Στην ίδια συσκευή είχε δυο κάρτες SIM, με διαφορετικούς αριθμούς, η μια στο όνομα του πατέρα της και η άλλη στο δικό της.

Το κινητό απενεργοποιήθηκε στις 6:10 το απόγευμα της ίδια ημέρας που χάθηκε, ενώ η κεραία που έπιασε το τελευταίο στίγμα και το κλείσιμο είναι της Παλλήνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, κατέθεσε μήνυση για αρπαγή.

Σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της αγνοούμενης στο Κορωπί, οι γονείς της και ο αδελφός της απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει για να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ασχολείστε με την υπόθεση και μας βοηθάτε. Θέλουμε μόνο να μάθουμε νέα της και πως είναι καλά», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share