Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναβάλλεται το διάγγελμα του Μητσοτάκη λόγω του σεισμού στη Σάμο

Αναλυτικά η ανακοίνωση

30 Οκτωβρίου 2020 14:25
Αναβάλλεται το διάγγελμα του Μητσοτάκη λόγω του σεισμού στη Σάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λόγω του σεισμού στη Σάμο δεν θα μεταδοθεί στις 3μμ το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό και τα νέα μέτρα.

Λόγω του ισχυρού σεισμού 6,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη Σάμο ο οποίος έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και στην Αττική, το προγραμματισμένο τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν θα μεταδοθεί στις 3μμ.

Σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου θα υπάρξει νέα ώρα μετάδοσης σήμερα Παρασκευή.

Βίντεο σοκ από την Σμύρνη την ώρα του σεισμού στην Σάμο!

Και στην Τουρκία έγινε αισθητός ο σεισμός των 6,6 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο.

Πριν από λίγο χρήστης του Twitter από τη Σμύρνη ανέβασε βίντεο από τον σεισμό. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν καταρρεύσει κτίρια στην πόλη, ενώ ο κόσμος έχει βγει πανικόβλητος στους δρόμους, καθώς εκφράζονται και φόβοι για θύματα.

Δυνατός σεισμός 6,6 Ρίχτερ στην Σάμο - Ταρακούνησε την Αθήνα!

Ισχυρός σεισμός 6,6 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της Σάμου, σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 10 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό.

Η ισχυρότατη δόνηση που είχε διάρκεια, έγινε αισθητή στη Θεσσαλία, την Αττική, όλα τα νησιά και την Κρήτη.

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Τουρκία

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία. Που ήταν το επίκεντρο; Ο σεισμός έγινε μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη Μπινγκέλ, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, που περιβάλλεται από βουνά και πολλές λίμνες παγετώνων.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 8 χιλιόμετρα. Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε, ότι πριν λίγες ημέρες έγινε σεισμός στην Αλάσκα.

Δείτε πώς κατέγραψε τη σεισμική δόνηση το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share