Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Κίνηση ματ από τον Σκλαβενίτη - Απίστευτη αποκάλυψη

Συνέβη ένα μήνα πριν και έμεινε κρυφό

30 Οκτωβρίου 2020 12:29
Κίνηση ματ από τον Σκλαβενίτη - Απίστευτη αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν πριν από ένα μήνα, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, έκαναν μια τρομερή κίνηση που όμως παρέμεινε κρυφή. Ωστόσο, εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία και σας αποκαλύπτουμε την απίστευτη κίνηση.

Ειδικότερα, το κατάστημα της Νέας Μάκρης πήγε άμεσα στο πυροσβεστικό σώμα εθελοντών του Ν.Βουτζά και άφησε νερά και τρόφιμα. Το σύνολο των τροφίμων διανεμήθηκε στα οχήματα που επιχειρούσαν. Εκτός όμως, από αυτή την υπέροχη είδηση, δείτε εδώ το μεγάλο «μπαμ» της εταιρείας στην αγορά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σκλαβενίτης τρόφιμα

Σκλαβενίτης: Η μεγάλη απόφαση που ανατρέπει τα πάντα - Το πήραν χαμπάρι

Νέο μεγάλο άνοιγμα πραγματοποιεί η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης». Η εταιρεία επεκτίνει τη βιομηχανικής της δραστηριότητα στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προχώρησε πριν μερικά χρόνια στη σύσταση νέας εταιρείας με αντικείμενο την εμπορία, επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία κάθε είδους κρέατος. Πιο συγκεκριμένα, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της τάξεως των 100.000 ευρώ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο 2016 η Meat House, με έδρα το Περιστέρι, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους πραγματοποιήθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 600.000 ευρώ. Ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 700.000 ευρώ διαιρούμενο σε 700.000 μετοχές ονομαστικής αξίας ενός ευρώ έκαστη.

Τέλος εποχής για τον Σκλαβενίτη

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας θυγατρικής απαρτίζεται από τρία μέλη, με καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου να εκτελεί ο κ. Στέφανος Ξηράκης, ενώ η θητεία του έχει οριστεί στα πέντε έτη. Στην πρώτη χρήση που ολοκληρώθηκε στις 31/12/2016, η Meat House εμφάνισε κύκλο εργασιών 2,6 εκατ. ευρώ (περιλαμβάνοντας πωλήσεις προϊόντων κρέατος, λοιπών αποθεμάτων και παροχή υπηρεσιών).

Έτσι, οι πελάτες του Σκλαβενίτη θα γνωρίζουν στο εξής ότι τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος Meat House αποτελούν ένα επώνυμο προϊόν ιδιωτικής ετικέτας του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοδοξίες στον όμιλο κρέατος είναι πολλές καθώς πλέον οι πωλήσεις θα υποστηρίζονται από ένα τεράστιο δίκτυο 522 σημείων πώλησης το οποίο αποτελείται από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης και The MART.

Να σημειωθεί ότι στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» περιλαμβάνονται επίσης -πέρα από τη Meat House και το κρέας με μερίδιο συμμετοχής 90% η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, με συμμετοχή 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, με 70% η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora και με 90,5% η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share