Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

" Η Κίρκη αποσύρεται αλλά..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

29 Οκτωβρίου 2020 21:14

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για υποχώρηση της Κίρκης αλλά επιμονή των βροχών και των καταιγίδων. Ωστόσο, λόγο για επιμονή της κακοκαιρίας έκανε νωρίτερα και ο Γιάννης Καλλιάνος, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Για αύριο, Παρασκευή, νεφώσεις αναμένονται που σταδιακά θα πυκνώσουν κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ ηλιοφάνεια αναμένεται στις υπόλοιπες δυτικότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, 3 με 5 και τοπικά έως και 6 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει έως και τους 22 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Θα κλειστούμε στα σπίτια μας από…» - «Βόμβα» από τον Τάσο Αρνιακό για καιρό και κορωνοϊό

Καιρός σήμερα: «Βόμβα» έριξε και ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό και τον κορωνοϊό, ο συνδυασμός των οποίων θα μας φέρει σε θέση να κλειστούμε σύντομα στα σπίτια μας, προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Αυτό εννόησε, επί της ουσίας, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, ο οποίος επεσήμανε πως μετά το πρώτο πενθήμερο του Νοεμβρίου, η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα, με μέγιστες θερμοκρασίες στους 15-16 βαθμούς και πιθανότητα για χιονοπτώσεις, καθώς η επιρροή στον υδράργυρο θα υπάρξει λόγω συστήματος από τη Βόρεια Ευρώπη.

Πέραν αυτού, όπως αναφέρει, η «Κίρκη» φεύγει σιγά σιγά, με την ηλιοφάνεια να υπάρχει στα περισσότερα μέρη της χώρας σήμερα (29/10), με τους ανέμους στα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 24 βαθμούς, αν και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για πιο έντονα φαινόμενα. Το τριήμερο, εν συνεχεία, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share