Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηλίας Μαμαλάκης: Χειρουργικη επέμβαση για τον αγαπημένο σεφ

Η περιπέτεια υγείας που πέρασε

29 Οκτωβρίου 2020 14:16
Ηλίας Μαμαλάκης: Χειρουργικη επέμβαση για τον αγαπημένο σεφ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο βλέφαρό του αριστερού ματιού υποβληθεί πριν λίγο καιρό ο Ηλίας Μαμαλάκης. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως η δυσκολία που είχε κάποιες φορές να δει καλά, όταν κουραζόταν τον οδήγησε στο χειρουργείο.

«Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση. Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια υγείας του.

Και συνέχισε: «Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση. Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και όπου να’ ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε 2,5 με 3 ώρες με μέθη».

Ωστόσο, μετά την επέμβαση δεν χρειάστηκε να μείνει κλινήρης και επέστρεψε αμέσως στο σπίτι, όπου ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών για να αναρρώσει πλήρως,

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς έγινε ξανά παππούς. «Είναι πρωτόγνωρη χαρά, το πιάνεις στα χέρια σου, νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς και νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς», είπε χαρακτηριστικά για το μωρό.

Τέλος, για την απουσία του από την τηλεόραση ανέφερε: «Έχω 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Ή είσαι διαδρομιστής και γυρίζεις στους διαδρόμους και λες πόσο ωραίος είμαι ή έχεις πολλούς χορηγούς».

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε και παραμένει νοσηλευόμενος για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης, σε νοσοκομείο νοσηλεύεται από προχθές και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Μπέος, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share