Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην χώρα μας - Μακραίνει η λίστα των θυμάτων

58χρονος το νεότερο θύμα

29 Οκτωβρίου 2020 08:59
Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην χώρα μας - Μακραίνει η λίστα των θυμάτων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από κορωνοϊό στην χώρα μας, καθώς τρία άτομα που νόσησαν από τον φονικό ιό κατέληξαν τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 58χρονο, έναν 88χρονο και έναν 75χρονο.

Ο 58χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο 88χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο 75χρονος νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και κατέληξε λίγο πριν τις 7:00 σήμερα το πρωί. Οι νεκροί αυξάνονται ραγδαία καθώς χθες έσπασαν το φράγμα των 600, ενώ παράλληλα δείτε τι είπε η λοιμοξιωλόγος κ. Λινού για τον κορωνοϊό.

Νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Συνεδριάζει σήμερα υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο - Τι θα συζητηθεί

Υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεδριάσει στις 11:00 μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο. Επίσης να αναφέρουμε ότι στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον κορωνοϊό.

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1547 κρούσματα του φονικού ιού στην χώρας μας και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό ταρακούνησε για τα καλά την κυβέρνηση με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τηλεδιάσκεψη σήμερα για νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι τα εξής:

  • Παρουσίαση από τους υπουργούς, Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνη Γεωργιάδη, Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίηση και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων.
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση των βασικών αξόνων του νομοσχεδίου «Ρύθμιση θεμάτων της αγοράς εργασίας».
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/633 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στον πρωτογενή τομέα.
  • Παρουσίαση από τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό Στέλιο Πέτσα του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2018/1808 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Νοεμβρίου 2018 για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων και άλλες ρυθμίσεις της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια του νομοσχεδίου «Κύρωση του από 21.1.2020 Μνημονίου Συνεργασίας για τη δωρεά μεταξύ της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και του Ελληνικού Δημοσίου για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στους Έλληνες πολίτες».
  • Παρουσίαση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη της πορείας προετοιμασίας και βασικών παραμέτρων του ελληνικού σχεδίου για το Ταμείο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.
  • Εισήγηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την επιλογή μέλους της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων προτεινόμενου από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.
  • Εισήγηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την τροποποίηση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου ως προς τη σύσταση και συγκρότηση της Κυβερνητικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share