Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

"Η "Κίρκη" συνεχίζει να χτυπά έως και..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

28 Οκτωβρίου 2020 21:42
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για συνέχεια στην κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, δείτε εδώ σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα.

Για αύριο, Πέμπτη έντονα θα είναι τα φαινόμενα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με την "Κίρκη" να επιμένει και να πλήττει με βροχές, καταιγίδες αλλά και ισχυρούς ανέμους, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

"Kαθώς θα περνούν οι ώρες θα..." - Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη για την κακοκαιρία

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε τη σημερινή πρόγνωση του καιρό και προειδοποίησε, λέγοντας πώς σήμερα θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων.

Ειδικότερο ο μετεωρολόγος του Open είπε: "Σήμερα στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα επικρατεί γενικά ένας κλειστός καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, καθώς θα περνούν οι ώρες θα τείνουν να μετατοπίζονται ολοένα και πιο ανατολικά, βορειοανατολικά."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την πρόγνωση του καιρού:

Κακοκαιρία "Κίρκη" : Ποιες περιοχές θα χτυπήσει; - Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό (video)

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην 28η Οκτωβρίου.

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί τους πολίτες να προσέξουν γιατί η κακοκαιρία "Κίρκη" καταφτάνει σε λίγες ώρες και κάνει γνωστό ποιες περιοχές θα "χτυπήσει". Από κει και πέρα αξίζει να δείτε και την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη για την κακοκαιρία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share