Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

34χρονος σατανιστής ξερίζωσε την καρδιά του θύματός του ενώ ήταν ζωντανό

Απίστευτο περιστατικό

28 Οκτωβρίου 2020 11:34
34χρονος σατανιστής ξερίζωσε την καρδιά του θύματός του ενώ ήταν ζωντανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η δολοφονία του Μάρκο Κορέα από έναν σατανιστή, ο οποίος του ξερίζωσε την καρδιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανός πριν τελικά να τον αποκεφαλίσει. Η ακέφαλη σορός του Κορέα βρέθηκε κοντά σε ένα σημείο λατρείας της θεότητας San La Muerte (μτφ. ο Άγιος Θάνατος).

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 34χρονο δράστη - έγινε γνωστό μόνο το όνομά του, Καρλος Λ. - ο οποίος αναρτούσε συχνά φωτογραφίες σατανιστικού περιεχομένου στα social media, ενώ αξίζει να διαβάσετε για άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στην Αργεντινή, όταν μωράκι βρήκε φρικτό θάνατο από τον θετό του πατέρα.

«Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δολοφονήθηκε. Εγώ το συνδέω με κάποια τελετή κρίνοντας από τον τρόπο» δήλωσε ο θείος του θύματος. Τα ίχνη του Κορέα είχαν χαθεί από τις 4 Οκτωβρίου με αστυνομικούς να εντοπίζουν τη σορό του σε έναν κάδο σκουπιδιών δέκα ημέρες αργότερα αφού έλαβαν μια ανώνυμη πληροφορία.

«Είμαι 15 χρόνια εισαγγελέας και δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπος με ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε με τόση αγριότητα και μίσος» δήλωσε ο εισαγγελέας Εντουάρντο Λάγκο. «Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκάθαρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα, μιλάμε για μια συνειδητή πράξη κακίας» πρόσθεσε.

Απίστευτο: Τον έδειραν, του έκαψαν το σπίτι και του έκλεψαν το αυτοκίνητο... επειδή φοβούνταν τον κορωνοϊό

Απίστευτο είναι το σκηνικό, που εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή με έναν νοσοκόμο, ο οποίος ανέρρωσε μεν από τον κορωνοϊό, αλλά οι συμπολίτες του έμελλε να... τον στείλουν ξανά στο νοσοκομείο, καθώς υπό τον φόβο της μόλυνσης τον έδειραν, ενώ έκαψαν το σπίτι του και έκλεψαν το αυτοκίνητό του.

Ο Ντάνιελ Πόρο είχε διαγνωστεί με τον ιό στις 19 Ιουνίου και πέρασε 14 ημέρες στο νοσοκομείο, λαμβάνοντας θεραπεία. Εν συνεχεία, το νέο τεστ όπου υποβλήθηκε ήταν αρνητικό, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να πάει στο σπίτι της μητέρας του για περαιτέρω ανάρρωση, προτού κατευθυνθεί στο δικό του σπίτι.

Προχωρώντας στην οικία του, όμως, οι κάτοικοι τον είδαν και φοβήθηκαν, ότι θα διασπείρει τον ιό στη γειτονιά, καθώς αποτελεί έναν από τους ουκ ολίγους υγειονομικούς από συγκεκριμένη κλινική, όπου εργαζόταν και παρατηρήθηκε μια έξαρση κρουσμάτων.

Η κλινική, μάλιστα, είχε κλείσει στις 10 Ιουνίου και μέχρι πριν από μερικές ημέρες, έχοντας μετατραπεί σε υγειονομική «βόμβα».

Ο Πόρο, με δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα, ανέφερε πως το σκηνικό της επιστροφής του δεν άρεσε καθόλου στους γείτονές του, οι οποίοι επιδόθηκαν σε κλωτσιές και γροθιές, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο εξαιτίας των τραυμάτων του, έχοντας χάσει και προσωρινά τη μνήμη του.

Η ταλαιπωρία του δεν έχει τέλος εκεί. Οι συμπολίτες του έσπευσαν, ύστερα, να κάψουν το σπίτι και να κλέψουν το αυτοκίνητό του, ενώ προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, υπάρχουν προς το παρόν 126.755 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 2.260 θάνατοι, ενώ στην περιοχή Νεκέν, από όπου βρίσκεται ο Πόρο, υπάρχουν 842 κρούσματα και 22 θάνατοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share