Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Δραματική έκκληση του αδερφού της - "Αν είναι με κάποιον..."

Όλα όσα είπε!

27 Οκτωβρίου 2020 22:09
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Δραματική έκκληση του αδερφού της -

Έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση της 19χρονης αδελφής του απηύθυνε, σε δραματικό τόνο, ο Άρης Βασίλης, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει και η μητέρα της.

«Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο, ούτε εμείς ούτε η Αστυνομία», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Mega. Παράλληλα, σημείωσε πως η οικογένεια της 19χρονης ελπίζει ότι είναι καλά, καθώς έχουν περάσει πολλές ημέρες από την εξαφάνισή της.

«Αν είναι με κάποιον και είναι καλά, να μας ειδοποιήσει. Να μας πάρει ένα τηλέφωνο. Εμείς την αγαπάμε», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τάσος Ντούγκας επανέλαβε την έκκληση της οικογένειας να επικοινωνήσει κάποιος με την οικογένεια για να μάθει αν το παιδί είναι καλά.

Επιπλέον, τόνισε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι η κοπέλα κρατείται κάπου παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα με τους γονείς της Αρτέμιδος, η κόρη τους εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας από το σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Κορωπί. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον και είχε χωρίσει πρόσφατα από τον 24χρονο άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Ο πατέρας της κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

Σοκαριστική είδηση της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί - «Κάτι τη σόκαρε…»

Σοκαριστική είδηση έρχεται από την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί, μετά την προηγούμενη «βόμβα», με μια φίλη της να αναφέρει πως η Άρτεμις κάτι είδε και σοκαρίστηκε.

Το «Τούνελ», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της γνωστής δημοσιογράφου, με ζωντανές συνδέσεις και με ομάδες εθελοντών και πολιτών, «σάρωσε» κυριολεκτικά Αθήνα και Αλεξανδρούπολη σε μια προσπάθεια εντοπισμού της 19χρονης.

Πληροφορίες από κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, έκαναν λόγο για μια κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά, που κοιμόταν ταλαιπωρημένη σε παγκάκι κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών που βγήκαν μες τη νύχτα σε μια προσπάθεια εντοπισμού της κοπέλας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην πόλη υπηρετεί και ο φίλος της με τον οποίο χώρισε πρόσφατα, κάτι που της «είχε στοιχίσει πολύ», όπως λέει η «κολλητή» της στο «Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε μες τη νύχτα τον νεαρό αυτό και συνομίλησε μαζί του. Ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία επαφή με την Άρτεμη το τελευταίο διάστημα και δεν γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται.

Η Άρτεμις Βασίλη 19 χρόνων, είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε στο Jumbo Παιανίας για να κάνει αίτηση προκειμένου να εργαστεί εκεί. Ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί.

Κάμερα ασφαλείας στην οδό Αττικής στην ίδια περιοχή, την κατέγραψε στις 14:36. Η απόσταση από το σπίτι της είναι περίπου 500 μέτρα.

Συγγενικό της πρόσωπο την είδε να περιμένει σε στάση λεωφορείου.

Φορούσε μαύρο κάπρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με γαλάζιες ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ κρατούσε μια μαύρη τσάντα πλάτης.

Το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε στις 6:10 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε. Η κεραία που έπιασε το τελευταίο στίγμα και το κλείσιμο είναι της Παλλήνης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share