Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Αλεξανιάν

Θρήνος για την όμορφη ηθοποιό

27 Οκτωβρίου 2020 15:11
Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Αλεξανιάν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Αλεξανιάν, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της θείος, αδερφός του πατέρα της. Επίσης, στο πένθος έχει βυθιστεί η γνωστή αθλήτρια και πρώην διαγωνιζόμενη του J2US, Έρρικα Πρεζεράκου.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον θείο της και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα.

“Έφυγε ο θείος Παντελής. Ο αδερφός του πατέρα μου. Ο μικρός του. Πήγε να τον συναντήσει εκεί που μόνο άγγελοι κατοικούν. Να μου τον φιλήσεις. Τελείωσαν οι αγκαλιές και η σκέψη πια μόνο θα τις κάνει. Θα ανταμώσεις τους γονείς και τα αδέρφια σου. Αυτή η τόσο αγαπημένη οικογένεια θα σμίξει ξανά. Καλό σου ταξίδι..”, έγραψε.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Χριστίνας Αλεξανιάν έσπευσαν να της γράψουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Δείτε την ανάρτησή της:

Πηγή: youweekly.gr

Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη (photo)

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε στο Instagram ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος που βλέπουμε καθημερινά στη «Φωλιά των Κου Κου» έχασε πριν από λίγες ώρες τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγραφε και ποιήματα, έφυγε το Σάββατο από τη ζωή και ο γιος του ράγισε καρδιές με τα συγκινητικά λόγια που μοιράστηκε στο Instagram. Επίσης, στο πένθος βυθίστηκε και η Σοφία Παυλίδου.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.

Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο» έγραψε δημοσιεύοντας ένα ποίημα του πατέρα του.

Βυθίστηκε στο πένθος ο Γιώργος Μαυρίδης

Θρήνος έχει ξεσπάσει για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει έναν πολύ καλό του φίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος χρειάστηκε να πει αντίο σε έναν πολύ αγαπημένο του φίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share