Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο σκηνικό: Γνωστό μοντέλο πυροβόλησε όταν είδε τον γιο της να... (βίντεο)

Φρίκη!

27 Οκτωβρίου 2020 12:12
Απίστευτο σκηνικό: Γνωστό μοντέλο πυροβόλησε όταν είδε τον γιο της να... (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα 26χρονο μοντέλο στο Μαϊάμι έζησε στιγμές φρίκης και τρόμου όταν αντίκρυσε δύο ένοπλους διαρρήκτες στο σπίτι της. Το γνωστό μοντέλο όμως έδειξε θάρρος και ψυχραιμία όταν πήρε το όπλο της και απάντησε, σώζοντας την οικογένεια της. Ένα άλλο μοντέλο όμως δεν είχε τόση καλή τύχη διότι ένας διάσημος Youtuber την ξυλοκόπησε αρκετά άσχημα την ώρα που ήταν "ζωντανά" στο ίντερνετ.

Στιγμές τρόμου έζησε 26χρονο μοντέλο στο Μαϊάμι όταν δύο ένοπλοι διαρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της. Εκείνη δείχνοντας θάρρος και ψυχραιμία πήρε το όπλο της και απάντησε, σώζοντας την οικογένειά της.

Το δημοφιλές μοντέλο του Instagram, Ansley Pacheco, βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της στις 4 Οκτωβρίου όταν δύο άνδρες με κουκούλες έσπασαν την μπροστινή πόρτα, μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του συζύγου και φίλων της που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Όπως φαίνεται το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, το 26χρονο μοντέλο έσπευσε να αρπάξει το όπλο της και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος των ληστών ενώ εκείνη παρέμενε στο υπνοδωμάτιό της. Ακολούθησαν μερικοί πυροβολισμοί και από τις δύο μεριές. "Πυροβόλησαν προς το μέρος μου γύρω στις έξι με επτά φορές", δήλωσε η 26χρονη.

"Θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει και εμένα και τον 7χρονο γιο μου. Πυροβόλησαν ακριβώς πάνω από το κεφάλι του", συμπλήρωσε. Σημειώνεται ότι οι δράστες πριν εξαφανιστούν κατάφεραν να αρπάξουν ακριβά κοσμήματα και ρολόγια από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο την ώρα που γίνεται η διάρρηξη:

Σοκ: Αυτοκτόνησε 20χρονο μοντέλο

Το 20χρονο μοντέλο Κάιτλιν Οράλει έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς τα τελευταία 7 χρόνια τη βασάνιζαν οι εφιάλτες από τη σ3ξουαλική της κακοποίηση. Στα 13 της ένας μεγαλύτερος άνδρας την είχε βιάσει. Ενώ, το 21χρονο μοντέλο Alena Efremova ξυλοκοπήθηκε άγρια στα χέρια του δημοφιλέστατου Ρώσου YouTuber, Andrey Burim.

Η Κάιτλιν 7 χρόνια τώρα ζούσε έναν εφιάλτη και χρειάστηκε πολλές ώρες ψυχοθεραπείας αλλά και ψυχιατρικής παρακολούθησης για να καταφέρει να μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Όμως οι χαρακιές από αυτό που της είχαν κάνει, ήταν αρκετά βαθιές. Η ίδια δεν άντεχε και στο σκοτεινό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ έβαλε τέρμα στη ζωή της. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να βλάψει τον εαυτό της. Και όμως η 20χρονη το έκανε.

Μάλιστα από την αυτοκτονία συγκλονίστηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπι Ουίλιαμς ο οποίος ήταν στενός φίλος του πατέρα της Κάιτλιν. Ό ίδιος μόλις έμαθε την είδηση του θανάτου της ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share