Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Αυτοκτόνησε 20χρονο μοντέλο

Είχε βιαστεί στα 13 της χρόνια

27 Οκτωβρίου 2020 11:24
Σοκ: Αυτοκτόνησε 20χρονο μοντέλο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το 20χρονο μοντέλο Κάιτλιν Οράλει έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς τα τελευταία 7 χρόνια τη βασάνιζαν οι εφιάλτες από τη σ3ξουαλική της κακοποίηση. Στα 13 της ένας μεγαλύτερος άνδρας την είχε βιάσει. Ενώ, το 21χρονο μοντέλο Alena Efremova ξυλοκοπήθηκε άγρια στα χέρια του δημοφιλέστατου Ρώσου YouTuber, Andrey Burim.

Η Κάιτλιν 7 χρόνια τώρα ζούσε έναν εφιάλτη και χρειάστηκε πολλές ώρες ψυχοθεραπείας αλλά και ψυχιατρικής παρακολούθησης για να καταφέρει να μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Όμως οι χαρακιές από αυτό που της είχαν κάνει, ήταν αρκετά βαθιές. Η ίδια δεν άντεχε και στο σκοτεινό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ έβαλε τέρμα στη ζωή της. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να βλάψει τον εαυτό της. Και όμως η 20χρονη το έκανε.

Μάλιστα από την αυτοκτονία συγκλονίστηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπι Ουίλιαμς ο οποίος ήταν στενός φίλος του πατέρα της Κάιτλιν. Ό ίδιος μόλις έμαθε την είδηση του θανάτου της ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της.

Σοκ: Απήγαγαν 24χρονο μοντέλο, το σκότωσαν και το πέταξαν σε...

Στο Μεξικό τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 24χρονου μοντέλου Yessenia Alvarado, η οποία είχε απαχθεί από οπλισμένους άνδρες στις 18 Αυγούστου ενώ έκανε τα ψώνια της. Το πτώμα της 24χρονης, που ήταν μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, βρέθηκε σε ομαδικό τάφο μαζί με άλλα έξι πτώματα, αφήνοντας συντετριμμένη την οικογένειά της που την αναζητούσε τους δύο τελευταίους μήνες.

Για μέρες μετά την εξαφάνιση η οικογένεια δεχόταν πολλαπλά τηλεφώνηματα από τους απαγωγείς, που ζητούσαν λύτρα, μέχρι που μια μέρα η επικοινωνία κόπηκε. Στις 20 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή Cajeme, όπου και εντοπίστηκε ο ομαδικός τάφος. Η οικογένεια κλήθηκε στο σημείο των ερευνών και αναγνώρισε τα ρούχα της Yessenia.

Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί, παραμένει ωστόσο άγνωστο αν σχετίζονται με κάποιο καρτέλ. Ο αδερφός της κοπέλας, Juan Alvarado, έγραψε στο Facebook: «Πέτα μακριά αδερφή μου. Θα μου λείψεις φίλη μου. Θα σε δω σύντομα, θα είμαστε πάλι μαζί, βασίλισσά μου». Σύμφωνα με την Daily Mail η Yessenia Alvarado είχε συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Solo To Te Ame του μεξικανού τραγουδιστή Jose Manuel. Ενώ στην Ελλάδα μία εξαφάνιση ανηλίκου που είχε γίνει γνωστή από την Κυριακή το βράδυ στη Βάρη είχε αίσιο τέλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share