Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: Εξαφανισμένος ο ύποπτος - Έλειπαν από το σπίτι 10.000 ευρώ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

27 Οκτωβρίου 2020 09:47
Έγκλημα στα Χανιά: Εξαφανισμένος ο ύποπτος - Έλειπαν από το σπίτι 10.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση του βασικού υπόπτου για τη διπλή δολοφονία της 79χρονης, που στραγγαλίστηκε, και του 82χρονου συντρόφου της, στο Πασακάκι Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος ήταν ενοικιαστής σε σπίτι που ανήκε στην 79χρονη και βρισκόταν δίπλα από το δικό της. Λίγο πριν τις 14.00 χθες το μεσημέρι η κινητοποίηση των αρχών ήταν μεγάλη καθώς στο σπίτι όπου διέμενε ο ύποπτος, βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα μέσα του 82χρονου ο οποίος ήταν στραγγαλισμένος με πουκάμισο και δεμένος πισθάγκωνα.

Τα ίχνη ωστόσο του άνδρα έχουν εξαφανιστεί με την αστυνομία να τον αναζητά ως βασικό ύποπτο για τον διπλό στραγγαλισμό της 79χρονης Χανιώτισσας όσο και του 82χρονου συντρόφου της. Ο μισθωτής φέρεται μετά τη δολοφονία των δυο, να άρπαξε το ποσό των 10.000 ευρώ από το σπίτι της 79χρονης και να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χθες οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι στο οποίο βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα του άτυχου 82χρονου. Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σοκάρουν οι εξελίξεις με το θάνατο της 79χρονης - Πως βρήκαν την άτυχη γυναίκα οι αρχές

Το έγκλημα που έχει σοκάρει τον κόσμο με τον στραγγαλισμό της 79χρονης στο Πασακάκι στα Χανιά παίρνει διαφορετική τροπή. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές είχαν βρει το σώμα σπίτι της με τον 80χρονο σύντροφο της να αγνοείται.

Συγκεκριμένα το έγκλημα φαίνεται ότι δεν έγινε λίγο πριν βρεθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η γυναίκα εντοπίστηκε μπρούμητα και στο πλάι έχοντας στο λαιμό της ένα σφιχτά δεμένο με κόμπο μαντήλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας όταν εντοπίστηκε από τις αρχές, δείχνει ιατροδικαστικά ότι το φονικό πρέπει να είχε συμβεί περίπου 2 ημέρες πριν. Ο 80χρονος άνδρας με τον οποίο διέμενε μαζί η 79χρονη γυναίκα, αγνοείται προς το παρόν και αναζητείται από τις αρχές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share