Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κολωνάκι: "Λουκέτο" σε γνωστό μαγαζί, που παραβίαζε το ωράριο και έκρυβε τους πελάτες στον ακάλυπτο

Τους επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο

27 Οκτωβρίου 2020 08:46
Κολωνάκι:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Σφράγισαν" γνωστό καφέ-μπαρ στο Κολωνάκι καθώς λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου είχαν βρει μια πατέντα για να λειτουργούν το μαγαζί ως τα ξημερώματα. Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα έπεφτε το σύνθημα για να μετακινηθούν οι πελάτες από τη σάλα στον... ακάλυπτο χώρο, τον οποίο είχαν διαμορφώσει ανάλογα με στέγαστρο, προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, πελάτης που δεν ήταν σύμφωνος με αυτή τη συγκεκριμένη τακτική φέρεται να τηλεφώνησε στην αστυνομία το περασμένο Σαββατοκύριακο και να κατήγγειλε την παρανομία. Έπειτα από έφοδο της αστυνομίας, το μπαρ σφραγίστηκε και στους ιδιοκτήτες του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr για μια νέα έρευνα για τον κορωνοϊό που αναφέρει ότι ο φονικός ιός μπορεί να γεράσει τον εγκέφαλο ακόμα 10 χρόνια.

Έπος: Κλείδωσε έξω από το μαγαζί τους αστυνομικούς για να αποφύγει τον έλεγχο

Ένα τρομερό περιστατικό που θυμίζει ταινία περιπέτειας ξετυλίχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Βόλο όπου αστυνομικοί κλήθηκαν να επιληφθούν περιστατικού σε καφενείο στον Βόλο, το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία που υπήρχε, παρέμενε ανοικτό, μετά τη λήξη του ωραρίου.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα κατάφεραν οι αστυνομικοί να πείσουν τον ιδιοκτήτη καφενείου στον Βόλο να τους ανοίξει, μετά από μια…ώρα περίπου αναμονής, στην πόρτα του καταστήματος, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παρά την απαγόρευση λόγω του ωραρίου.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης, τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο.

Τρόμος: Βίασαν 7χρονη εν ώρα... τηλεκπαίδευσης

Ένα τρομακτικό γεγονός πήρε μέρος σε μάθημα τηλεκπαίδευσης καθώς μια 7χρονη έπεσε θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση!

Σύμφωνα με τη Chicago Tribune, ο δάσκαλος του κοριτσιού είδε έντρομος έναν άνδρα πίσω από το κορίτσι ημίγυμνο, με το κορίτσι να βάζει τα κλάματα και να φωνάζει! Αμέσως ο δάσκαλος ειδοποίησε την αστυνομία, με ένα περιπολικό να φτάνει σχεδόν αμέσως στο σπίτι της 7χρονης, όπου όντως εντοπίστηκε ένας άνδρας που συνελήφθη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Comer Children’s Hospital για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του άνδρα, ούτε η σχέση του με την 7χρονη, δηλαδή αν ήταν κάποιο οικείο της πρόσωπο ή ένας βιαστής ο οποίος γνώριζε πως το παιδί θα ήταν μόνο στο σπίτι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share