Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Μαρτυρία σοκ: «Είναι λες και σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις»

Όσα αποκάλυψε μία ασθενής με κορωνοϊό

27 Οκτωβρίου 2020 09:02
Μαρτυρία σοκ: «Είναι λες και σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του πολλά θύματα αλλά και άτομα σε πολύ άσχημη κατάσταση. Συγκεκριμένα μία ασθενής του κορωνοϊού η Ελευθερία περιέγραψε το πως είναι να έχει κάποιος τον ιό σημειώνοντας το συναίσθημα ασφυξίας που ένιωσε όταν ασθένησε και το περιέγραψε με την φράση «είναι λες και σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις».

«Και τώρα το νιώθω, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο, δηλαδή μέσα στο λεπτό μπορεί να πάρω μια αναπνοή» δήλωσε η νεαρή νηπιαγωγός. «14 του μήνα βγήκα θετική. Από αύριο λογικά πρέπει να κάνω το τεστ. Τώρα τελευταία έχω δύσπνοια, όσο πέρναγαν τα υπόλοιπα άρχισε πολύ ξαφνικά η δύσπνοια να γίνεται πιο έντονη… Είχα κόπωση, όλα τα κόκαλα σου να πονάνε» σχολίασε.

Στη συνέχεια περιγράφει στον ΣΚΑΪ: «Με τη δύσπνοια τρόμαξα αρκετά. Με έπιανε μια - δύο φορές τις πρώτες μέρες μετά συνεχόμενες. Είμαι στο τέλος της καραντίνας, δεν είναι τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες μέρες, τώρα μού έχει μείνει απλά μια δύσπνοια, και λίγο η όσφρηση δεν έχει επανέλθει πλήρως. Έκανα ακτινογραφία και αιματολογικές, πρέπει να κάνω επαναληπτικό τεστ και για να επιστρέψω» εξήγησε.

Μία ασθενής του κορωνοϊού περιγράφει το πως είναι να έχεις τον ιό.

«Πίστευα στον κορωνοϊό, αλλά δεν καπνίζω, είμαι νέα, περίμενα ότι θα το περάσω λίγο πιο ήπια σαν απλή γρίπη. Πίστευα στον ιό, αλλά επειδή είμαι νέα και δεν έχω άλλο νόσημα δεν είχα αγχωθεί τόσο, έλεγα "θα περάσει εντάξει"» εξηγεί.

Η κοπέλα δήλωσε ότι και ο σύντροφος της είναι θετικός. «Τις πρώτες μέρες ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί … Τώρα που εμφάνισε κι αυτός συμπτώματα είμαστε πιο ελαστικοί. Το παίρνει ελαφρά, λίγο βήχα και πολύ πονοκέφαλο τις πρώτες μέρες».

Τέλος έστειλε κι ένα μήνυμα προειδοποίηση στους συνομηλίκους της, αλλά και σε όλους μας: «Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είναι πολύ δυσάρεστο δεν αξίζει να το περάσουν». Επίσης σημειώνεται ότι στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται να "πνίγονται" στα κρούσματα κορωνοϊού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share