Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 3χρονο αγοράκι ανήμερα των γενεθλίων του

Μία σφαίρα ήταν που έδωσε τέλος στη ζωή του

26 Οκτωβρίου 2020 10:58
Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό 3χρονο αγοράκι ανήμερα των γενεθλίων του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία του γενέθλια γιόρτασε ένα 3χρονο αγοράκι όταν έχασε τραγικά τη ζωή του στο Τέξας, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μοντγκόμερι. Παράλληλα στην Αμερική επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Τζο Μπάιντεν και συγκεκριμένα μετά το δεύτερο ντιμπέιτ του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα το παιδί ήταν με την ευρύτερη οικογένειά του στο σπίτι για να γιορτάσουν τα γενέθλια όταν συνέβη το περιστατικό, σε πόλη στα βόρεια του Χιούστον. Την ώρα που οι γονείς έπαιζαν χαρτιά, άκουσαν τον πυροβολισμό και βρήκαν το παιδί με τη σφαίρα καρφωμένη στο στέρνο. Η αστυνομία εκτιμά πως το πιστόλι με το οποίο έπαιζε ο μικρός έπεσε πιθανότατα από την τσέπη μέλους της οικογένειας.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας στην οικογένεια και τους φίλους αυτού του τραγικού δυστυχήματος», έγραψε στο ανακοινωθέν το γραφείο του σερίφη. Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας και αν θα αποδοθούν ευθύνες.

48χρονος σκότωσε την γυναίκα του στο μπάνιο - Το ανατριχιαστικό βίντεο που έστειλε στα παιδιά του (photo-video)

48χρονος σκότωσε την γυναίκα του και ζήτησε συγνώμη στα παιδιά του για τη δολοφονία της μητέρας τους μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο που τους έστειλε.

Αφού απολογείται στα παιδιά του, μοιάζοντας λυπημένος και αναστατωμένος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς του για την προστασία τους και τη φροντίδα τους, ο 48χρονος σηκώνεται απότομα για να σκοτώσει την 18 χρόνια νεότερη γυναίκα του.

Στο βίντεο ακούγεται να τραβάει κάτι που μοιάζει με κουρτίνα μπάνιου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, στις 21 Οκτώβρη, ο Πασκάλ κρύφτηκε στο μπάνιο της κρεβατοκάμαρας, λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι η γυναίκα του, Σαβάνα και η πεθερά του.

Όπως λέει η πεθερά του, «βγήκε από το ντους και είπε ότι θα πυροβολούσε» και τις δύο. Όπως ανέφερε η αστυνομία, η 30χρονη Σαβάνα δέχτηκε δύο σφαίρες στο στομάχι, ενώ η μητέρα της κατάφερε να ξεφύγει.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε πεσμένη στο μπάνιο από την αστυνομία και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο, μετά από λίγο. Επίσης, ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος όπου ένας 39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη!

Ο συζυγοκτόνος διέφυγε από το σπίτι με αυτοκίνητο για να συλληφθεί στο τέλος από αστυνομικό της κομητείας Χάρις. Όταν ο 48χρονος αρνήθηκε να κατεβάσει το όπλο του στις επανειλημμένες εκκλήσεις, ο αστυνομικός του έριξε πολλές φορές.

Ο 48χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση θα σταλεί στο Γκάλβεστον για να δικαστεί, όταν το επιτρέψει η υγεία του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share