Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανησυχία στο «Πάμε Δανάη»: Θετική στον κορωνοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (Video)

Πως βιώνει την ασθένεια

26 Οκτωβρίου 2020 10:23
Ανησυχία στο «Πάμε Δανάη»: Θετική στον κορωνοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Παράλληλα, με τα κρούσματα του κορωνοϊού και τους θανάτους να αυξάνονται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα ένα νέος χάρτης νέος χάρτης υγειονομικής ασφαλείας για τον κορωνοϊό θα ισχύει από σήμερα το πρωί στην επικράτεια βάσει των όσων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς την Παρασκευή.

Όπως εξήγησε η ίδια μιλώντας μέσω Skype με την παρέα του «Πάμε Δανάη!» το τεστ που έκανε το Σάββατο (24/10) έδειξε ότι τελικά είναι θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ όπως διευκρίνισε τα παιδιά της ήταν αρνητικά.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, περιγράφοντας πώς βιώνει αυτή την περιπέτεια υγείας, είπε πως τα συμπτώματα που μέχρι στιγμής έχει είναι αοσμία και αγευσία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρέθηκε από την προηγούμενη Δευτέρα εκτός πλατό εκπομπής, στα πλαίσια προληπτικής καραντίνας.

Όπως είχε ανέφερε η Δανάη Μπάρκα:

«Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήρθε σε επαφή το Σαββατοκύριακο με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Σήμερα το πρωί κάναμε όλοι τεστ COVID-19, βγήκαν τα αποτελέσματα, είμαστε αρνητικοί» είπε η νεαρή παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της μίλησε για την περιπέτειά της και είπε, μεταξύ άλλων: «Τι έπαθα; Να συμβεί σε εμένα αυτό το πράγμα; Ήμουν σε αυτό το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ με τα παιδιά. Ο άντρας μου δεν ήταν και έρχεται τώρα απέξω και μας φέρνει τρόφιμα».

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ροναλντίνιο

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος γνωστοποίησε μέσω Instagram πως είναι θετικός στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου δεν θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Mineirão, το γήπεδο της Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ θετικός βρέθηκε εχθές και ο Βιεϊρίνια.

Ο 40χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε ακόμη πως είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα.

Μια ακόμη δυσκολία χτύπησε έτσι την πόρτα του, καθώς θυμίζουμε πως το καλοκαίρι είχε συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του στα σύνορα της Παραγουάης, καθώς επιχείρησαν να μπουν στην χώρα με πλαστό διαβατήριο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share