Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Συνεχίζει και αύριο η καλοκαιρία αλλά από Τρίτη..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποεί

Αναλυτική πρόγνωση!

25 Οκτωβρίου 2020 20:54

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για συνέχεια στην καλοκαιρία για τη Δευτέρα αλλά από την Τρίτη αναμένεται νέα επιδείνωση. Ωστόσο πρόγνωση για επιδείνωση του καιρού έκανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Για αύριο Δευτέρα, αίθριος θα παραμείνει ο καιρός με ελάχιστες τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά της χώρας. Ο υδράργυρος στα κεντρικά θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά έως και 5 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Σοβαρή επιδείνωση του καιρού - Γενικευμένη κακοκαιρία θα επικρατεί...» - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου εν όψει 28ης Οκτωβρίου (Video)

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού και για γενικευμένη κακοκαιρία προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου εν όψει της 28ης Οκτωβρίου. Πιο αναλυτικά, θα διατηρηθούν μέχρι και το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες στην Κρήτη, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για σοβαρή επιδείνωση του καιρού στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Γενικευμένη κακοκαιρία θα επικρατεί την 28η Οκτωβρίου με έντονες βροχές και καταιγίδες, με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί επίσης για έντονα φαινόμενα στην Κρήτη.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος μετεωρολόγος καιρού της ΕΡΤ:

Σκοτσέζικο ντους ο καιρός: Από Δευτέρα... - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Σε έκτακτη προειδοποίηση προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών, με τον ίδιο να αναφέρει στην ΕΡΤ πως ο καιρός φαίνεται αναποφάσιστος. Ωστόσο, λόγο για ηλιοφάνεια έκανε και ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Μπόρες σε μεγάλο μέρος της χώρας αναμένονται για την Κυριακή, ενώ ο καιρός την Κυριακή θα αλλάξει ύφος καθώς αναμένονται και πάλι ηλιοφάνειες αλλά όχι για πολύ αφού τη Δευτέρα θα χαλάσει και πάλι. Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως υπάρχει μια διχογνωμία των προγνωστικών καιρικών μοντέλων ως προς την ακριβή πορεία και την ένταση των φαινομένων της κακοκαιρίας ανήμερα την 28η Οκτωβρίου.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share