Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική είδηση της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί - «Κάτι τη σόκαρε…»

Όλα όσα είπε η δημοσιογράφος

24 Οκτωβρίου 2020 14:22
Σοκαριστική είδηση της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί - «Κάτι τη σόκαρε…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστική είδηση έρχεται από την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί, μετά την προηγούμενη «βόμβα», με μια φίλη της να αναφέρει πως η Άρτεμις κάτι είδε και σοκαρίστηκε.

Το «Τούνελ», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της γνωστής δημοσιογράφου, με ζωντανές συνδέσεις και με ομάδες εθελοντών και πολιτών, «σάρωσε» κυριολεκτικά Αθήνα και Αλεξανδρούπολη σε μια προσπάθεια εντοπισμού της 19χρονης.

Πληροφορίες από κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, έκαναν λόγο για μια κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά, που κοιμόταν ταλαιπωρημένη σε παγκάκι κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών που βγήκαν μες τη νύχτα σε μια προσπάθεια εντοπισμού της κοπέλας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην πόλη υπηρετεί και ο φίλος της με τον οποίο χώρισε πρόσφατα, κάτι που της «είχε στοιχίσει πολύ», όπως λέει η «κολλητή» της στο «Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε μες τη νύχτα τον νεαρό αυτό και συνομίλησε μαζί του. Ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία επαφή με την Άρτεμη το τελευταίο διάστημα και δεν γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται.

Η Άρτεμις Βασίλη 19 χρόνων, είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε στο Jumbo Παιανίας για να κάνει αίτηση προκειμένου να εργαστεί εκεί. Ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί.

Κάμερα ασφαλείας στην οδό Αττικής στην ίδια περιοχή, την κατέγραψε στις 14:36. Η απόσταση από το σπίτι της είναι περίπου 500 μέτρα.

Συγγενικό της πρόσωπο την είδε να περιμένει σε στάση λεωφορείου.

Φορούσε μαύρο κάπρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με γαλάζιες ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ κρατούσε μια μαύρη τσάντα πλάτης.

Το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε στις 6:10 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε. Η κεραία που έπιασε το τελευταίο στίγμα και το κλείσιμο είναι της Παλλήνης.

«Δεν ήρθε σ’ εμάς εκείνη την ημέρα…»

Το «Τούνελ» μίλησε με εκπρόσωπο του Jumbo, που ανέφερε ότι η 19χρονη δεν πήγε ποτέ στο κατάστημα.

«Όλες τις συνεντεύξεις τις κάνω εγώ. Κοίταξα αν ήρθε όντως να κάνει αίτηση για εργασία και δεν βρήκα κάποιο βιογραφικό ή κάποια αίτηση στο κατάστημα. Δεν ήρθε σ’ εμάς εκείνη την ημέρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής για το αν έχει ελεγχθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περίπτωση που η κοπέλα έφτασε εκεί αλλά μετάνιωσε να κάνει την αίτηση, απάντησε πως δεν το γνωρίζει.

Η φίλη: «Κάτι έγινε που τη σόκαρε…»

Η παιδική φίλη της αγνοούμενης μίλησε στο «Τούνελ» για το περιστατικό που της στοίχισε πολύ και «την είχε πάρει από κάτω».

«Ο φίλος της την μπλόκαρε στο Facebook και δεν ήθελε να συνεχίσουν. Αυτό την πείραξε. Αλλά σε τέτοιο βαθμό, να εξαφανιστεί; Αυτό μας παραξενεύει όλους. Κάτι άλλο πρέπει να έγινε που τη σόκαρε…».

Ο αδελφός της αγνοούμενης, Άρης Βασίλη, φανερά συγκινημένος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με την εκπομπή.

«Είχα στείλει μήνυμα στον φίλο της, αλλά δεν συνεργαζόταν αρχικά μαζί μου, με είχε μπλοκάρει κιόλας. Στη συνέχεια μου είπε πως έχουν να μιλήσουν πάνω από δυο μήνες, δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που μου είπε», ανέφερε.

Η Άρτεμις έχει ύψος 1.62 και καστανά μακριά μαλλιά.

Πηγή: Anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share