Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Σοκάρουν με την κίνησή τους τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Ρίγη συγκίνησης

Η ανακοίνωση που προκάλεσε ταραχή

24 Οκτωβρίου 2020 12:10
Σοκάρουν με την κίνησή τους τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Ρίγη συγκίνησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν με την τελευταία τους κίνηση τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εταιρεία να προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την τελευταία της ανακοίνωση, που έδειξε ξανά την κοινωνική της ευαισθητοποίηση, λίγο μετά την απόφαση που έβαλε «βόμβα» στην αγορά.

Συγκεκριμένα, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος «γεμίσανε ξανά τα "Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων", με ό,τι μπορούσε ο καθένας». Το αποτέλεσμα είναι 43,4 τόνοι τυποποιημένων τροφίμων.

Η ΑΒ διέθεσε επιπλέον 33,86 τόνους τυποποιημένων τροφίμων, αξίας 50.000 ευρώ, στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 ακόμη συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα, μέσα από την εταιρική συνεισφορά ωφελήθηκαν 15.000 άτομα μέσα από 40 ΜΚΟ στην Αθήνα, 5.500 άτομα σε 15 φορείς στη Θεσσαλονίκη, 3.500 άτομα μέσα από 10 ιδρύματα στη Θεσσαλία και 2.000 άτομα στη Δράμα.

ΑΒ Βασιλόπουλος συγκίνηση

Επίσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανανέωσε το «ραντεβού» της για για την 11η Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, το 2021.

Ανακοίνωση-«βόμβα» από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - «Διέλυσαν» κάθε ανταγωνισμό

Σε μια ανακοίνωση-«βόμβα» προχώρησαν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία «διέλυσαν» κάθε ανταγωνισμό, αφού έδειξαν σπουδαία κέρδη για την προηγούμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέσα στο 2019 δημιουργήθηκαν 379 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων σε περισσότερους από 14.500.

ΑΒ Βασιλόπουλος κέρδη

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Στην ΑΒ Βασιλόπουλος αφουγκραζόμαστε, παρατηρούμε, λαμβάνουμε τα μηνύματα των καιρών και των κοινωνικών ομάδων και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου και ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας. Θέλουμε να κρινόμαστε, όπως σε όλα, από το αποτέλεσμα.

Είμαστε, λοιπόν, χαρούμενοι και υπερήφανοι που παρουσιάζουμε στις «Δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019» το αποτέλεσμα, τον απολογισμό της κουλτούρας προσφοράς, που μας χαρακτηρίζει ως εταιρεία για περισσότερα από 80 χρόνια. Η φροντίδα για τις τοπικές κοινωνίες, η έγνοια για το περιβάλλον, η στήριξη των παραγωγών και του πρωτογενούς τομέα, η εμμονή στην ποιότητα, στην ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας, αλλά και στοιχεία του «χαρακτήρα» της ΑΒ Βασιλόπουλος -όπως η αποφασιστικότητα, η ταχύτητα, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα- αναδεικνύονται με σύγχρονο, εύληπτο τρόπο στην πολυσέλιδη έκθεση, καθώς και στο σχετικό βίντεο.

Ενδεικτικά, παρουσιάζεται:

Το ενδιαφέρον της ΑΒ Βασιλόπουλος για τους ανθρώπους της και η επιλογή της να δίνει έμπνευση και ευκαιρίες σε ανθρώπους με ιδέες και όραμα. Μέσα στο 2019, δημιουργήσαμε 379 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων σε περισσότερους από 14.500. Προσφέραμε επίσης 173.900 ώρες εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, επενδύσαμε 15,4 εκατ. ευρώ σε παροχές στο προσωπικό μας.

Η στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Προσφέραμε πάνω από 3,1 εκατ. ευρώ σε δωρεές τροφίμων μέσα από τα Προγράμματά μας. Μέσω 250 φορέων, στηρίξαμε 123.000 συνανθρώπους μας και παρείχαμε μέσα από προγράμματα δωρεάς προϊόντων πάνω από 868.000 γεύματα σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, διαθέσαμε, μέσω του προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, πάνω από 200.000 υγιεινά γεύματα σε μαθητές σχολείων.

Η βαθιά και ειλικρινής σχέση με τους παραγωγούς, μέσα από δράσεις ενίσχυσης της παραγωγής και την καινοτομία, όπως το Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας. Σήμερα, το 90% των προμηθευτών μας είναι τοπικοί παραγωγοί!

Η ευαισθησία μας για το περιβάλλον. Το 2019, ανακυκλώσαμε πάνω από 3,5 εκατ. συσκευασίες. Περισσότερα από 8.000 παιδιά εκπαιδεύτηκαν στην ανακύκλωση μέσα από το Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης». Μειώσαμε κατά 24,6% την ετήσια κατανάλωση ρεύματος (σε σχέση με το έτος βάσης 2008). Ταυτοχρόνως, ακολουθούμε τη δέσμευσή μας για να μειώσουμε έως το 2025 κατά 50% τη σπατάλη τροφίμων και κατά 50% τη χρήση πλαστικού.

Στην ΑΒ, δρούμε υπεύθυνα, διάφανα, βιώσιμα, επενδύοντας στους ανθρώπους, στην κοινωνία, στη χώρα μας. Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος κ. Βασίλης Σταύρου: «Σε όλη μας τη διαδρομή και σε καθετί που κάνουμε, θέλουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα. Για όλους εμάς, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές».

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος θέλουμε να μας θέλετε! Γι’ αυτό ενθαρρύνουμε τον καθένα από εσάς να είναι αυτό ακριβώς που θέλει. Γι’ αυτό και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές σας».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share