Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπος: Κλείδωσε έξω από το μαγαζί τους αστυνομικούς για να αποφύγει τον έλεγχο

Απίστευτο περιστατικό

24 Οκτωβρίου 2020 09:58
Έπος: Κλείδωσε έξω από το μαγαζί τους αστυνομικούς για να αποφύγει τον έλεγχο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομερό περιστατικό που θυμίζει ταινία περιπέτειας ξετυλίχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Βόλο όπου αστυνομικοί κλήθηκαν να επιληφθούν περιστατικού σε καφενείο στον Βόλο, το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία που υπήρχε, παρέμενε ανοικτό, μετά τη λήξη του ωραρίου.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα κατάφεραν οι αστυνομικοί να πείσουν τον ιδιοκτήτη καφενείου στον Βόλο να τους ανοίξει, μετά από μια…ώρα περίπου αναμονής, στην πόρτα του καταστήματος, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παρά την απαγόρευση λόγω του ωραρίου.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης, τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο. Επίσης δείτε και μία τραγική κατάληξη που είχε μια 55χρονη γυναίκα στο Βόλο όπου ξαφνικά κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της.

Τρόμος: Βίασαν 7χρονη εν ώρα... τηλεκπαίδευσης

Ένα τρομακτικό γεγονός πήρε μέρος σε μάθημα τηλεκπαίδευσης καθώς μια 7χρονη έπεσε θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση! Παράλληλα στην Πάτρα ηλικιωμένοι Έλληνες ασελγούσαν πάνω σε ανήλικα κορίτσια Ρομά όπου και τις πλήρωναν 20 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Chicago Tribune, ο δάσκαλος του κοριτσιού είδε έντρομος έναν άνδρα πίσω από το κορίτσι ημίγυμνο, με το κορίτσι να βάζει τα κλάματα και να φωνάζει! Αμέσως ο δάσκαλος ειδοποίησε την αστυνομία, με ένα περιπολικό να φτάνει σχεδόν αμέσως στο σπίτι της 7χρονης, όπου όντως εντοπίστηκε ένας άνδρας που συνελήφθη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Comer Children’s Hospital για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του άνδρα, ούτε η σχέση του με την 7χρονη, δηλαδή αν ήταν κάποιο οικείο της πρόσωπο ή ένας βιαστής ο οποίος γνώριζε πως το παιδί θα ήταν μόνο στο σπίτι.

14χρονη ήταν 6 μηνών έγκυος και πέθανε πάνω στην έκτρωση - Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο θείος της

Μια τραγική ιστορία καταφτάνει από το Πακιστάν με τον θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού που ήταν 6 μηνών έγκυος. Τη μικρή βίαζε κατ’ επανάληψη ο θείος της για ένα διάστημα αρκετών μηνών, καθώς ζούσε στο σπίτι της αδελφής της μητέρας της, Sajida Bibi, μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Η Uzma, όπως ονομάζουν το τραγικό κορίτσι τα τοπικά μέσα, ζούσε τη φρίκη σε πόλη της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν. Ο θείος Ghulam Anwar τη βίαζε συχνά στο διάστημα αυτό και εκείνη έμεινε κάποια στιγμή έγκυος.

Την απόφαση για την έκτρωση πήρε μάλιστα από κοινού το ζευγάρι, θείος και θεία. Η μικρή πέθανε από επιπλοκές στην άμβλωση, λόγω του προχωρημένου της εγκυμοσύνης της. Επίσης, ένα έγκλημα που ξεπερνά και τα πιο αρρωστημένα σενάρια σε ταινία τρόμου σημειώθηκε στην Ινδία με 7 άνδρες να σκοτώνουν ένα 5χρονο παιδί μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζουν.

Μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Δεν είναι πάντως σαφές αν η έκτρωση έγινε από γιατρό σε κλινική.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως το κορίτσι ήταν θύμα βιασμού για ένα μεγάλο διάστημα. Μετά τον θάνατο, ο πατέρας της πήγε στην αστυνομία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θείος και θεία συνελήφθησαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share