Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κολωνός: Πυρκαγιά σε νεοκλασικό κτήριο - Επεκτάθηκε και σε δεύτερο

Συναγερμός στην περιοχή

24 Οκτωβρίου 2020 09:35
Κολωνός: Πυρκαγιά σε νεοκλασικό κτήριο - Επεκτάθηκε και σε δεύτερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Κολωνό και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ψαρρών και Φαβιέρου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά από τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου που ξέσπασε σε τριώροφο νεοκλασικό κτίριο. Επίσης δείτε και την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου στον Υμηττό.

Η πυρκαγιά στον Κολωνό ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 03.56 σήμερα, Σάββατο, ενώ στο κτίσμα, στο οποίο δε διαμένει κανείς, γίνονταν εργασίες, και υπήρχαν σκαλωσιές στο εξωτερικό του. Λίγο μετά τις 7 το πρωί η φωτιά επεκτάθηκε και στο διπλανό κτίριο, το οποίο επίσης δεν κατοικείται, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταβάλουν προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Φωτιά στην Κερατέα

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κερατέα και, συγκεκριμένα, την περιοχή των Μεγάλων Πεύκων σε χαμηλή βλάστηση, με όλα να ξεκινούν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν ελλοχεύει κίνδυνος, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ σοκ υπήρξε από νεκρό εξαιτίας μιας φωτιάς σε διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα - Φωτιά σε τρεις περιοχές της Αθήνας

Κατά την διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα σημειώθηκε μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε έξι αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες.

Τα τρία περιστατικά

Στις 03:55 άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο και τρεις μοτοσικλέτες στην οδό Δημοσθένους 69 στην Καλλιθέα. Επί τόπου μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα που κατέσβησαν την φωτιά.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 02:50 εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην οδό Νεϊγύ 3, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα.

Στις 02:30 άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φωτιά σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στη διασταύρωση των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, στο Πέραμα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο το ρεπορτάζ του Open για το συμβάν:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share