Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκοτσέζικο ντους ο καιρός: Βροχές αύριο αλλά από Δευτέρα... - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

23 Οκτωβρίου 2020 23:47
Σκοτσέζικο ντους ο καιρός: Βροχές αύριο αλλά από Δευτέρα... - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Σε έκτακτη προειδοποίηση προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών, με τον ίδιο να αναφέρει στην ΕΡΤ πως ο καιρός φαίνεται αναποφάσιστος. Ωστόσο, λόγο για ηλιοφάνεια έκανε και ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Μπόρες σε μεγάλο μέρος της χώρας αναμένονται για αύριο Κυριακή, ενώ ο καιρός την Κυριακή θα αλλάξει ύφος καθώς αναμένονται και πάλι ηλιοφάνειες αλλά όχι για πολύ αφού τη Δευτέρα θα χαλάσει και πάλι. Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως υπάρχει μια διχογνωμία των προγνωστικών καιρικών μοντέλων ως προς την ακριβή πορεία και την ένταση των φαινομένων της κακοκαιρίας ανήμερα την 28η Οκτωβρίου.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: "Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας"

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τον καιρό στο Open, τονίζοντας πως σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα υπάρχει ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας. Επίσης δείτε την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό που θα επικρατήσει σήμερα και ειδικά στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος μετεωρολόγος είπε ότι προς τα νότια τμήματα του Αιγαίου και κυρίως στην Κρήτη, θα έχουμε συννεφιές και λίγες τοπικές βροχές μέχρι και νωρίς το μεσημέρι, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί στην υπόλοιπη χώρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share