Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Παππά - Τον αναζητά η Interpol

Θρίλερ!

23 Οκτωβρίου 2020 21:38
Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Παππά - Τον αναζητά η Interpol

Θρίλερ εξακολουθεί να επικρατεί με την εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως μετέδωσε, πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις και ενεργοποιήθηκε και για τον Χρήστο Παππά που είναι φυγόποινος.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του με τις αρχές να τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια στα οποία έκανε επισκέψεις συχνά.

Ο Χρήστος Παππάς παρουσιάστηκε την 1η Οκτωβρίου και στη συνέχεια διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι περιοριστικοί όροι που του είχαν αρχικά επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του το 2015, προέβλεπαν μεταξύ άλλων, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Αυτό άλλαξε επί το ευμενέστερο για τον υπόδικο τότε χρυσαυγίτη και είχε την υποχρέωση της εμφάνισης μία φορά το μήνα.

Φαίνεται ότι αποκλείεται το σενάριο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όμως, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απαντηθούν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Χρήστος Παππάς είχε δηλώσει άλλα δύο σπίτια, εκτός από το σπίτι του στου Παπάγου.

Χρυσή Αυγή: Σε εξέλιξη η μεταγωγή στις φυλακές - Ύβρεις από τον Κασιδιάρη

Σε εξέλιξη γίνεται η μεταγωγή των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, με τους ιδίους να οδηγούνται σε Μαλανδρίνο, Δομοκό, Τρίκαλα και τον Ηλία Κασιδιάρη να επιδίδεται σε ύβρεις.

Η μεταγωγή των 37 εκ των 39 καταδικασθέντων για την Χρυσή Αυγή, που έχουν συλληφθεί ή παραδοθεί. Διαφεύγει της σύλληψης ο Χρήστος Παππάς, ενώ ο Γιάννης Λαγός καλύπτεται προσώρας από την ασυλία του ευρωβουλευτή.

Η Αστυνομία έχει παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ήδη αναχώρησαν δύο βαν από την ΓΑΔΑ με τους πρώτους καταδικασθέντες. Πρόκειται για τον Γιώργο Ρουπακιά κι έναν εκ των συνεργών της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, τον συνοδηγό του το βράδυ της δολοφονίας Γιάννη Καζαντζόγλου, οι οποίοι οδηγούνται στις φυλακές Δομοκού.

Ενα ακόμα βαν αναχώρησε από τη ΓΑΔΑ με την πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, η οποία θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

Λίγη ώρα αργότερα, επιβιβάστηκε σε κλούβα και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ κι οδηγούμενος στην κλούβα έβριζε κι απειλούσε... θεούς και δαίμονες. Οι καταδικασθέντες στην πλειονότητά τους θα οδηγηθούν στις φυλακές Δομοκού και κάποιοι θα μεταχθούν στις φυλακές Τρικάλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share