Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Πανευρωπαϊκό σοκ: Συνέλαβαν άνδρα για το βιασμό 160 ανηλίκων!

Απίστευτο!

23 Οκτωβρίου 2020 17:19
Πανευρωπαϊκό σοκ: Συνέλαβαν άνδρα για το βιασμό 160 ανηλίκων!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανευρωπαϊκό σοκ φέρνει η υπόθεση κακοποίησης παιδιών, που διέρρευσε, καθώς συνελήφθη ένας άνδρας, που στο ενεργητικό του φαίνεται να έχει το βιασμό 160 ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος Ιταλός συνελήφθη πολύ κοντά στο Στρασβούργο και με ένταλμα που εκδόθηκε από την Γερμανία, ενώ ανάμεσα στα παιδιά, που βίασε, ήταν η κόρη του και οι κόρες των πρώην συντρόφων του.

Πρόσφατα είχε καταφύγει στη Γαλλία, γιατί είχε καταλάβει ότι τελούσε υπό έρευνα στη Γερμανία και πίστευε ότι θα έχαναν τα ίχνη του οι αρχές, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως βιάστηκε μια 7χρονη... εν ώρα τηλεκπαίδευσης.

Η γαλλική αστυνομία ενημέρωσε πως ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Rumersheim-le-Haut, σύμφωνα με το BBC.

Οι γερμανικές Αρχές ενημέρωσαν τους Γάλλους στις Αρχές Οκτωβρίου, όταν ο ύποπτος είχε περάσει τα γαλλικά σύνορα.

Στις 16 του μηνός κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Κρατείται στο Colmar, εν αναμονή της έκδοσής του στη Γερμανία.

14χρονη ήταν 6 μηνών έγκυος και πέθανε πάνω στην έκτρωση - Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο θείος της

Μια τραγική ιστορία καταφτάνει από το Πακιστάν με τον θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού που ήταν 6 μηνών έγκυος. Τη μικρή βίαζε κατ’ επανάληψη ο θείος της για ένα διάστημα αρκετών μηνών, καθώς ζούσε στο σπίτι της αδελφής της μητέρας της, Sajida Bibi, μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Η Uzma, όπως ονομάζουν το τραγικό κορίτσι τα τοπικά μέσα, ζούσε τη φρίκη σε πόλη της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν. Ο θείος Ghulam Anwar τη βίαζε συχνά στο διάστημα αυτό και εκείνη έμεινε κάποια στιγμή έγκυος.

Την απόφαση για την έκτρωση πήρε μάλιστα από κοινού το ζευγάρι, θείος και θεία. Η μικρή πέθανε από επιπλοκές στην άμβλωση, λόγω του προχωρημένου της εγκυμοσύνης της.

Μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Δεν είναι πάντως σαφές αν η έκτρωση έγινε από γιατρό σε κλινική.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως το κορίτσι ήταν θύμα βιασμού για ένα μεγάλο διάστημα. Μετά τον θάνατο, ο πατέρας της πήγε στην αστυνομία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θείος και θεία συνελήφθησαν.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Χαν, δήλωσε μόλις τον Σεπτέμβριο πως θα ήθελε οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων να απαγχονίζονται ή να ευνουχίζονται χημικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share