Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε ηθοποιός από τις 8 Λέξεις

Βαρύ πένθος!

23 Οκτωβρίου 2020 12:10
Πέθανε ηθοποιός από τις 8 Λέξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια άσχημη είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 23/10 ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Βαρύ το πένθος για τον ηθοποιό των 8 λέξεων, οι οποίες με την ευκαιρία σαρώνουν σε τηλεθέαση.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή η Έλλη Κυριακίδου σε ηλικία 89 ετών. Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε στις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, "Μπρούσκο" και "8 Λέξεις" και ήταν ιδιαίτερη αγαπητή σε Ελλάδα και Κύπρο.

"Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε... άφησε πίσω της πολλή αγάπη... τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα... Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας... Σ αγαπώ και μ' αρέσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ", έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση:

8 Λέξεις: Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 22/10

Με έκπληξη και απογοήτευση, η Έρση καταλαβαίνει ότι ο Οδυσσέας έχει αλλάξει στάση και πλέον είναι αυτός που θέλει να χωρίσουν, απογοητευμένος από την έλλειψη εμπιστοσύνης της Έρσης προς το πρόσωπό του.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Δημήτρη, αποφασισμένη να του ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει ο γάμος. Ο Αιμίλιος, αποφασισμένος να μην αφήσει τον Άκη να περάσει το δικό του, παραιτείται από τη θέση του στο κανάλι, παρά τις εκκλήσεις του Αλέκου να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Ο Νικηφόρος, που πλέον υποψιάζεται τον Μάρκο για τα αναβολικά, ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν του Στηβ και βρίσκει κάποια πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία.

Παράλληλα, κι ενώ ο Μπρούνο τον πιέζει αφόρητα, ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει. Κι ενώ ο Φρίξος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ύποπτη, οι άνθρωποι του Άκη τον παίρνουν είδηση ότι την έχει στήσει έξω από το σπίτι του Αρώνη!

Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως το αυτοκίνητο που ήταν στημένο έξω από το σπίτι τους ανήκει στον Φρίξο Σπινέλη κι ενημερώνει τον Άκη. Ο Οδυσσέας επιμένει στην άκαμπτη στάση του και κρατάει την Έρση σε απόσταση. Η Ελισάβετ αναλαμβάνει να πείσει τον Αιμίλιο να μείνει στο κανάλι και τελικά καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Όταν όμως εκείνη μαθαίνει ότι είναι παντρεμένος, αντιδρά περίεργα. Η Ολυμπία παριστάνει τη χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο της Εύας και του Νικηφόρου, αλλά στην πραγματικότητα είναι έξαλλη με αυτή την εξέλιξη.

Ο Άκης ξεμπροστιάζει τον Δημήτρη σε σχέση με την Αποστολία, αλλά ο Δημήτρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Βικτώρια προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να του πει να χωρίσουν, αλλά εκείνος φεύγει επαγγελματικό ταξίδι. Ο Φρίξος επιστρέφει στην Κέρκυρα και είναι δυσαρεστημένος με τον τζίρο του μαγαζιού, αναγκάζοντας την Ιφιγένεια να του πει την αλήθεια. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει ότι το dna του γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε και συνειδητοποιεί πως ο δράστης που διαφεύγει είναι ο γιος του, ο Φοίβος!

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share