Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

50χρονος γιατρός ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς - Έλεγε ότι τις θεράπευε με το... πeος του (Video)

Αρρωστημένη κτηνωδία

23 Οκτωβρίου 2020 03:37
50χρονος γιατρός ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς - Έλεγε ότι τις θεράπευε με το... πeος του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

50χρονος γιατρός, ο οποίος ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς και έλεγε ότι τις θεράπευε με το... πeος του, καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση. Επίσης, αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη του 27χρονου αστυνομικού David Rojas στο Λος Άντζελες, ο οποίος ασέλγησε στο πτώμα της 34χρονης Elizabeth Baggett.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, o 50χρονος Αλί Χοράμι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 5 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου ενός 16χρονου κοριτσιού, το διάστημα του 2018 που εργαζόταν ως τεχνικός ύπνου στην κλινική Woolcock στο Γκλέμπε του Σίδνεϊ.

Ο 50χρονος πατέρας δύο παιδιών θώπευε τα στήθη των γυναικών και έβαζε το πeος τους στα χέρια τους και τα πόδια τους την ώρα που κοιμόντουσαν στο πλαίσιο μελέτης ύπνου.

Μάλιστα, ισχυριζόταν ότι οι γυναίκες είχαν πρόβλημα με την πίεσή τους, προκειμένου να δικαιολογεί τις βραδινές επισκέψεις στους θαλάμους όπου κοιμόντουσαν.

Ο Χοράμι έκλεινε τις περισσότερες φορές τις κάμερες στα δωμάτια πριν από τις… επισκέψεις του. Ωστόσο, κάποια περιστατικά καταγράφηκαν και βοήθησαν στην καταδίκη του.

Σε μία από τις περιπτώσεις, ο γιατρός είχε ναρκώσει μια γυναίκα ρίχνοντας υπνωτικό στο ρόφημά της πριν την επισκεφθεί ενώ κοιμόταν.

Μάλιστα, ο Χοράμι είχε πει σε μια αστυνομικό που τον ανέκρινε ότι «δεν ήταν και τόσο τεράστιο πρόβλημα» να αυνανίζεται κανείς κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής διαδικασίας.

Σε ερώτηση αν έβρισκε σωστό ένας γιατρός να αυτοϊκανοποιείται ενώπιον ευάλωτων ασθενών, απάντησε: «Δεν προκαλεί ζημιά στην ασθενή, αφού κοιμάται… Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά εγώ δεν το θεωρώ και τεράστιο πρόβλημα. Ο αυνανισμός δεν είναι παράνομος».

Στη συνέχεια, επιχείρησε να πείσει το δικαστήριο ότι οι ενέργειές του εντάσσονταν σε κάποιου είδους ταντρική θεραπευτική προσέγγιση.

Έτσι, ο Χοράμι περιέγραψε το τρίψιμο του πeους του στις ασθενείς ως «μη σεξουαλικό» και «διαφορετικό από τον αυνανισμό».

«Αν ο ασθενής είναι άνδρας και η θεραπεύτρια γυναίκα. η γυναίκα θεραπεύτρια μεταδίδει (ενέργεια) με το χέρι στο πέος του ασθενή», είπε υποστηρίζοντας ότι το ανθρώπινο σώμα έχει επτά τσάκρας που μπορούν να μεταδώσουν ενέργεια και ένα από αυτά βρίσκεται στο πeος.

«Οι ασθενείς μου εμπιστεύονται τις ιατρικές μου γνώσεις και προσπαθώ πάντα να τις χρησιμοποιώ για να βοηθάω κόσμο», ανέφερε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Στην ανάκριση ο Χοράμι υπαινίχθηκε ότι τα θύματα δεν ήταν τελείως κοιμισμένα και μπορεί και… να ήθελαν να κάνει ό,τι έκανε.

«Μας λες δηλαδή ότι ένα έφηβο κορίτσι σου ζήτησε να βάλεις το πeος σου στο χέρι της όταν υποτίθεται ότι έλεγχες την πίεσή της;» ρώτησε τον Χοράμι μια γυναίκα αστυνομικός και εκείνος της απάντησε ότι δεν θυμάται αλλά μπορεί και να μην είχε πρόβλημα επειδή δεν άλλαξε θέση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share