Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε η Κατερίνα Υφαντή

Θρήνος...

23 Οκτωβρίου 2020 01:25
Πέθανε η Κατερίνα Υφαντή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη προκαλεί στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, η είδηση του θανάτου της παιδιάτρου Κατερίνας Υφαντή, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από καρκίνο. Επίσης, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών, ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της νυχτερινής ζωής, Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε καταγωγή από τα Γρεβενά.

Άνθρωπος ιδιαίτερα καλόκαρδος και δραστήριος, εργάστηκε με αυταπάρνηση και πολλή αγάπη για χιλιάδες παιδάκια που στα χέρια της βρήκαν ανακούφιση και γιατρειά.

Τα τελευταία χρόνια, διετέλεσε πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου και η τελευταία σημαντική δράση που οργάνωσε πριν ανακοινώσει τη συνταξιοδότησή της, ήταν η εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας ιατρικών μασκών για τους συναδέλφους της περιοχής, από την εταιρεία Vinci. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η ίδια με μια δήλωσή της γνωστοποίησε την απόφασή της να σταματήσει να ασκεί το λειτούργημά της, τονίζοντας πως "κάποιες φορές πρέπει να έχεις την πεποίθηση να βάζεις τέλος την ώρα που νιώθεις ότι είναι σωστό. Φεύγω γεμάτη και νιώθω ευλογημένη για την μέχρι τώρα πορεία μου. Θα είμαι στο Αίγιο, θα βλεπόμαστε και ίσως βρω κάτι άλλο να ασχοληθώ". Με την συνταξιοδότησή της, βεβαίως αποχώρησε και από την προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου για να αναλάβει ξανά ο παθολόγος Σωτήρης Κοίλιας.

Δυστυχώς, η αρρώστια είχε άλλη άποψη και "γονάτισε" μια σπουδαία γιατρό και επιστήμονα, έναν αξέχαστο άνθρωπο. Η κηδεία της τελέστηκε χθες Πέμπτη στις 3 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Θρήνος: Πέθανε η 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια

Πέθανε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου η 54χρονη Ιωάννα Κουταντέλια που το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος, την ώρα που περπατούσε με τον σύζυγό της. Θρήνος επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Η Ιωάννα Κουταντέλια ήταν Πτυχιούχος και υποψήφια Διπλωματούχος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και ο Σύλλογος των Καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, εξέδωσε ψήφισμα για το θάνατό της.

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό: Πέθανε ο γιος του από καρκίνο!

Θρήνος για τον γνωστό ηθοποιό Robert Redford, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος, James από καρκίνο του ήπατος, μόλις στα 58 του χρόνια. Θρήνος, επικρατεί και στο εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού ηθοποιού.

Ο James Redford είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερε. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε η σύζυγός του, Kyle μέσω Twitter.

«Ο Jamie πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη και αξιόλογη ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία δύο χρόνια» έγραψε η σύζυγος του James Redford.

Ο γιος του τον Robert Redford είχε αναπτύξει τα τελευταία 30 χρόνια μια σπάνια αυτοάνοση νόσο, την πρωτοπαθή σκηρυντική χολαγγείτιδα, η οποία επηρέαζε το ήπαρ.

Η εκπρόσωπος του 84χρονου ηθοποιού, δήλωσε: «Tο πένθος είναι απροσμέτρητο στην απώλεια ενός παιδιού. Ο James ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του θα ζήσει μέσω των παιδιών του, της τέχνης του και της αφοσίωσής του στη διατήρηση του περιβάλλοντος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share