Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα γνωρίζει πολύ καλά ότι...» - Ραγδαίες εξελίξεις για την 34χρονη

Όλες οι πληροφορίες

22 Οκτωβρίου 2020 23:28
Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα γνωρίζει πολύ καλά ότι...» - Ραγδαίες εξελίξεις για την 34χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, το κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. H επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Θριάσιο και ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Ήταν ένα χειρουργείο στο πρόσωπο, τον τράχηλο και το αυτί, όπως μετέδωσε το STAR.

Η ταλαιπωρία της Ιωάννας από τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στις 21 Μάϊου είναι απίστευτη καθώς έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες και βεβαίως η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς. Η ταλαιπωρία της Ιωάννας από τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στις 21 Μάϊου είναι απίστευτη καθώς έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες και βεβαίως η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς.

Η χειρουργός της Ιωάννας, η κυρία Καλλοφώνου έχει καταθέσει και εκείνη στην ανακρίτρια. «Αυτή που δεν έχει μιλήσει ακόμα είναι η κατηγορουμένη. Ανεξάρτητα πάντως αν δώσει ή δε δώσει απολογία ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει προκειμένου να ορισθεί και η δική» .

Η Ιωάννα θα επιστρέψει στο σπίτι της και γνωρίζει πολύ καλά ότι το χθεσινό χειρουργείο δεν θα είναι το τελευταίο καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι καταθέσεις που "ρίχνουν φως" στην υπόθεση της 34χρονης (Video)

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση από βιτριόλι, από τον δικηγόρο της, τον διακεκριμένο ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα. Το εσπευσμένο χειρουργείο για την 34χρονη και οι καταθέσεις που "ρίχνουν φως". Ενώ, στο όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε χθες η 34χρονη.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share