Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σοβαρή επιδείνωση του καιρού - Γενικευμένη κακοκαιρία θα επικρατεί...» - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου εν όψει 28ης Οκτωβρίου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

22 Οκτωβρίου 2020 22:30
«Σοβαρή επιδείνωση του καιρού - Γενικευμένη κακοκαιρία θα επικρατεί...» - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου εν όψει 28ης Οκτωβρίου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού και για γενικευμένη κακοκαιρία προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου εν όψει της 28ης Οκτωβρίου. Πιο αναλυτικά, θα διατηρηθούν μέχρι και το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες στην Κρήτη, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για σοβαρή επιδείνωση του καιρού στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Γενικευμένη κακοκαιρία θα επικρατεί την 28η Οκτωβρίου με έντονες βροχές και καταιγίδες, με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί επίσης για έντονα φαινόμενα στην Κρήτη.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος μετεωρολόγος καιρού της ΕΡΤ:

"Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν για..." - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος για να ενημερώσει τους πολίτες για την εξέλιξη του καιρού κάνοντας λόγο για συνέχεια στην κακοκαιρία. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα σε επιμονή των έντονων καιρικών φαινομένων έκανε και ο Τάσος Αρνιακος, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Δυνατά και εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα κυρίως στις νότιες νησιωτικές περιοχές από τις οποίες δεν θα λείψουν οι καταιγίδες αλλά και οι χαλαζοπτώσεις. Άστατος θα παραμείνει ο καιρός την Πέμπτη για τις κεντρικές και νότιες περιοχές του Αιγαίου και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share