Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Άφαντος ο Χρήστος Παππάς… κατά συνείδηση

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του;

22 Οκτωβρίου 2020 20:33
Δίκη Χρυσής Αυγής: Άφαντος ο Χρήστος Παππάς… κατά συνείδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφαντος… κατά συνείδηση, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, είναι ο Χρήστος Παππάς, με το άλλοτε κορυφαίο της Χρυσής Αυγής να διαλέγει τη δραπέτευση από το να παρουσιαστεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Παππάς δεν εντοπίστηκε σε καμία από τις πέντε γνωστές διευθύνσεις που έχει στη διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ. Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ίσως επιλέξει να πράξει ότι έκανε και την πρώτη φορά που συνελήφθησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Τότε είχε παρουσιασθεί τελευταίος από όλους στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει πλέον κατ΄ οίκον έρευνες προκειμένου να προχωρήσει στον εντοπισμό του, τη στιγμή που ο Νίκος Μιχαλολιάκος αφίχθη επεισοδιακά στη ΓΑΔΑ.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η αστυνομία το απόγευμα πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην περιοχή του Παπάγου. Αν και δεν ήταν στο σπίτι του, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο και αποχώρησαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται στα Ιωάννινα.

«Ο πελάτης μου έχει τις απόψεις του. Θα σταθμίσει το γεγονός ότι μπορεί να εκτίσει μία ποινή, η οποία στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπορεί να μην επικυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή; Προς το παρόν είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο και τι θα αποφασίσει. Γι’ αυτό τονίζω ότι αυτό ισχύει προς το παρόν», δηλώνει στο ethnos.gr ο κ. Σταυριανάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών, χωρίς αναστολή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share