Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Η κακοκαιρία χωρίζει τη χώρα στα δύο..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

21 Οκτωβρίου 2020 21:03

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός για την καθιερωμένη πρόγνωση του καιρού κάνοντας λόγο για επιμονή της κακοκαιρίας κυρίως στα ανατολικά και νότια με κύριο φαινόμενα την ψύχρα και τις βροχές. Ωστόσο, πρόβλεψη για καταιγίδες έκανε νωρίτερα και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Για αύριο Πέμπτη, στα δυτικά και τα βόρεια αναμένουμε αίθριο καιρό, ενώ στα ανατολικά και τα νότια κακοκαιρία με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πολύ πιθανόν να μετατραπούν έως και σε χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 τοπικά έως και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

"Προσοχή στην...": Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πολύ φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού και σήμερα Τετάρτη ενώ θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η Κρήτη θέλει προσοχή με αρκετό νερό στην Κρήτη και πολύ άστατο ανεμώδη καιρό που θα διατηρηθεί το επόμενο ένα με δύο 24ωρα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ κάνει λόγο για μία εμμονή των καταιγίδων και των βροχών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

Τα φαινόμενα φαίνεται να εξασθενούν από την Παρασκευή ενώ το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει με καλές θερμοκρασίες.

Όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και το Σάββατο:

"Ανελέητα χτυπά η κακοκαιρία..." - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποεί

Ο Γιάννης Καλλιάνος εμφανίστηκε μέσω Skype στο Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο παίρνοντας θέση σχετικά με την κακοκαιρία που χτυπά από νωρίς το πρωί την Κρήτη αλλά και ενημερώνοντας τους πολίτες για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες.

Εντονότερα αναμένονται τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες και κυρίως αργά το βράδυ με τις βροχοπτώσεις αλλά και τους βοριάδες να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ο μετεωρολόγος τόνισε πως τα φαινόμενα δεν θα υποχωρήσουν μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share