Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

21 Οκτωβρίου 2020 16:57
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου εισήχθη σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος, καθώς όπως σημείωσε αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία του. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως δεν είχε κορωνοϊό, καθώς είχε υποβληθεί σε δύο τεστ την τελευταία εβδομάδα και αυτά ήταν αρνητικά.

Σήμερα όμως, υποβλήθηκε σε νέο τεστ το οποίο ήταν και θετικό. Για το λόγο αυτό νοσηλεύεται στην κλινική covid του Νοσοκομείου. Προ ολίγου ο Αχ. Μπέος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, παραμένει στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.

Η ανάρτηση του Αχ. Μπέου στο facebook ήταν η εξής:

«Φίλες και φίλοι,

αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Σοκ στον Άγιο Στέφανο: Αυτός είναι ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού, αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρείας έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας καραμπίνα, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το απονενοημένο διάβημα έγινε στο σπίτι του ή στο γηροκομείο.

Δείτε τον ιδιοκτήτη από εμφάνισή του στην τηλεόραση:

O ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε στον Άγιο Στέφανο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share