Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αυξημένη κίνηση τους δρόμους της Αθήνας - Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)

Μεγάλη προσοχή

21 Οκτωβρίου 2020 15:25
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Αυξημένη κίνηση τους δρόμους της Αθήνας - Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στο ανοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη μέχρι και το Νέο Ψυχικό, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν.

Κίνηση και μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Μεσογείων προς Αθήνα, από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι και τους Αμπελόκηπους. Καθυστερήσεις εντοπίζονται, μέσω του χάρτη της Google, και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας. Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στο καθοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας και στο ανοδικό της Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του Χίλτον. Η κίνηση στις εθνικές οδούς διεξάγεται ομαλά. Με τον Κώστα Μπακογιάννη, παρότι εσχάτως είπε πως ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας «και πέτυχε και δεν πέτυχε», τώρα αναφέρει πως είναι επιτυχημένος!

Αυξημένη κίνηση τους δρόμους της Αθήνας

Πάει... περίπατο ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: «Ξηλώνεται» η Πανεπιστημίου - «Καυστικά» σχόλια στο Twitter με τις δηλώσεις Μπακογιάννη

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου- ενός έργου που στοίχησε περίπου 2 εκατ. ευρώ- ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι «βγήκε και δεν βγήκε» ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Σε σχετική ερώτηση για τις ζαρντινιέρες, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα» και πρόσθεσε: «Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις».

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε, πάμε για κάτι καινούριο», τόνισε στην συνέχεια, αναφερόμενος στο ειδικό πολεοδομικό σχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση, καθώς και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα.

Φυσικά, στο άκουσμα της είδησης, οι χρήστες στο Twitter ξεσάλωσαν με καυστικά σχόλια.

Διαβάστε μερικά σχετικά tweets:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share