Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Ουρές έξω από τον Σκλαβενίτη: Η ανακοίνωση που έσκασε πριν λίγες ώρες και προκάλεσε χαμό!

Ο κακός χαμός!

21 Οκτωβρίου 2020 13:47
Ουρές έξω από τον Σκλαβενίτη: Η ανακοίνωση που έσκασε πριν λίγες ώρες και προκάλεσε χαμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκτακτη ανακοίνωση από τον όμιλο Σκλαβενίτη, σχετικά με θέσεις εργασίας στο "The Mart" που ανήκει στην επιχείρηση, όπως σας είχαμε αποκαλύψει άλλωστε!

Πάμε να δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση παρακάτω:

"Σύνθημά μας «The Mart, ο συνεργάτης του Επαγγελματία». Οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό και η ανανέωση που επιχειρεί η The Mart σε όλα τα μέσα που χρησιμοποιεί (υποδομές, οργανόγραμμα), προκειμένου να παραμένει πιστή στον στόχο της, να σταθεί επάξια δίπλα στον επαγγελματία ως σύμβουλος και βασικός προμηθευτής του, την ωθούν σε μια μόνιμη αναζήτηση νέων δυναμικών στελεχών.

Ουρές έξω από τον Σκλαβενίτη

Στελεχών που έχουν την επιθυμία της ανέλιξης και της συμβολής στις δραστηριότητες της εταιρείας. Η The Mart παρέχει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, επενδύει σε προγράμματα εκπαίδευσης, αναδεικνύει νέους ανθρώπους."

Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη: Απόφαση κόλαφος από τους εργαζόμενους

Την Κυριακή 18/10/2020 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργαζομένων στα s/m Σκλαβενίτης, στην οποία πήραν μέρος εργαζόμενοι από πολλές περιοχές της Αθήνας. Τι αποφασίστηκε; Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά την ανακοίνωση, όπως έκανε και χθες με την έκτακτη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας:

Μεταφέρθηκε πείρα από δεκάδες καταστήματα τόσο για τις συνθήκες εργασίας όσο και για τους χειρισμούς της εργοδοσίας μέσα στις συνθήκες πανδημίας.

Αναδείχθηκε η ανάγκη δημιουργίας επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας από τους ίδιους τους εργαζόμενους μέσα στα καταστήματα, παρακάμπτοντας τους αχυράνθρωπους της εργοδοσίας του επιχειρησιακού σωματείου καθώς και η ανάγκη κάλυψης του κενού από την ανυπαρξία Ιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας σε κάθε κατάστημα με τα όποια προβλήματα αυτό δημιουργεί μέσα σε συνθήκες πανδημίας.

Οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στην σύσκεψη αποφάσισαν από κοινού την συνέχεια ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στους χώρους εργασίας και την υποβολή των αιτημάτων τους στην εργοδοσία τόσο σε επίπεδο καταστήματος όσο και στην κεντρική διοίκηση της εταιρείας.

Σκλαβενίτης καταγγελίες

Συζητήθηκαν και τέθηκαν οι βάσεις για δημιουργία επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας τόσο σε επίπεδο καταστήματος όσο και σε τοπικό επίπεδο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των δεκάδων μικρομάγαζων που υπάρχουν διάσπαρτα σε κάθε συνοικία.

Εγκρίθηκε σχέδιο δράσης – ενημέρωσης του συνόλου των εργαζομένων στην επιχείρηση, παρεμβάσεων στις διευθύνσεις των καταστημάτων και την κεντρική διοίκηση θέτοντας τα αιτήματα για την προστασία της υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Απαιτούμε άμεσα:

  • 8ωρο – 5νθημερο για όλους τους εργαζόμενους
  • Μετατροπή όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, με συμβάσεις αορίστου χρόνου και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Καμία απόλυση συναδέλφου.
  • Προληπτικά και επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλους τους εργαζόμενους
  • Τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους των καταστημάτων, των γραφείων και των αποθηκών.
  • Ατομικά Μέσα Προστασίας σε κάθε εργαζόμενο και όχι λίγα για κοινόχρηστη χρήση.
  • Καμία επιβάρυνση ωραρίου σε περίπτωση απουσίας εργαζομένου λόγω covid-19
  • Άδεια πλήρους μισθολογικής και ασφαλιστικής κάλυψης σε όσους συναδέλφους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
  • Άμεση ενημέρωση των συναδέλφων όταν παρουσιάζεται κρούσμα.
  • Τα αποτελέσματα των τεστ covid-19 που πραγματοποιούνται από διάφορα διαγνωστικά εργαστήρια να παραδίδονται άμεσα, επίσημα και γραπτά στους ίδιους τους εργαζόμενους.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share