Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό ο Ζήσης Κασιάρας

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα

21 Οκτωβρίου 2020 13:40
Πέθανε από κορωνοϊό ο Ζήσης Κασιάρας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών, ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της νυχτερινής ζωής, Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε καταγωγή από τα Γρεβενά.

Ο γνωστός μουσικός νοσηλευόταν, θετικός με κορωνοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ και φαίνεται ότι κατέληξε σήμερα, καθώς πρόκειται για ένα από τα 3 νέα θύματα του ιού στη χώρα.

Ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, όπως αναφέρει το kozanimedia, καθώς βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών της νύχτας όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι.

Νεκρός Έλληνας γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια εκδήλωσης!

Φτωχότερος είναι ο θεατρικός κόσμος της Κορινθίας από το βράδυ του Σαββάτου, όταν εντελώς ξαφνικά, στη μέση μιας εκδήλωσης, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Λέκκας, ένας από τους σημαντικότερους ερασιτέχνες ηθοποιούς της περιοχής.

Ο Ηλίας Λέκκας, βρισκόταν στο Διμηνιό όπου πραγματοποιούταν εκδήλωση αφιερωμένη στους Διμηνιώτες λογοτέχνες. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό θρυλικής ηθοποιού.

Απήγγειλε το ποίημα, δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων και κατέρρευσε και ταξίδεψε για πάντα στη γειτονιά των αγγέλων, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και συνοδοιπόρους.

Ο Ηλίας Λέκκας είχε συνδέσει το όνομά του με το Θέατρο Περιγιαλίου όπου είχε διακριθεί σε ξεχωριστές παραστάσεις ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη όλων μας. Ως «Φονιάς» είχε δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας κερδίζοντας κριτικές και βραβεία.

Θρήνος στο χώρο της 7ης Τέχνης: Πέθανε 58χρονος ηθοποιός (photo-video)

Ο ηθοποιός Ουίλφορντ Μπρίμλεϊ, γνωστός από τους ρόλους του στις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες "Κουκούν" και "Η Φίρμα", πέθανε σε ηλικία 85 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. Ακόμη μία απώλεια στο χώρο της τέχνης μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Γεννημένος στην Γιούτα ο Μπρίμλεϊ εισήλθε στον χώρο του κινηματογράφου ντουμπλάροντας αρχικά τους πρωταγωνιστές σε σκηνές με ιππασία και στη συνέχεια, όταν ήταν πλέον 40άρης και 50άρης ανέλαβε μεγαλύτερους ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο κοινό υποδυόμενος κάποιες φορές τον απότομο, αλλά συμπαθή ηλικιωμένο μυστακοφόρο.

Στην επιστημονικής φαντασίας ταινία του Ρον Χάουαρντ του 1985 "Κοκούν" ο Μπρίμλεϊ υποδύθηκε έναν 70άρη, ο οποίος μαζί με άλλους ενοίκους ενός οίκου ευγηρίας της Φλόριντα, ανακαλύπτει μια εξωγήινη πηγή ενέργειας που τους αναζωογονεί.

Ένας άλλος αξιομνημόνευτος ρόλος ήταν στο πλευρό του Τομ Κρουζ στο δικαστικό θρίλερ του 1993 "Η Φίρμα", όπου ο Μπρίμλεϊ υποδύθηκε έναν μοχθηρό αξιωματούχο ασφαλείας για μια νομική εταιρεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share