Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος

Τι συνέβη;

21 Οκτωβρίου 2020 12:29
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε και παραμένει νοσηλευόμενος για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης, σε νοσοκομείο νοσηλεύεται από προχθές και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Μπέος, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

Στο νοσοκομείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον Θάλαμο Υπερβαρικού Οξυγόνου, νοσηλεύεται ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς. ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε αγωνιστεί στο Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λαμβάνει ιατρική φροντίδα για την αποκατάσταση τραβήγματος που υπέστη στον λαγονοψοΐτη μυ και είναι υπό την παρακολούθηση γιατρού στο Metropolitan Hospital.

Ο λαγονοψοΐτης μυς είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος και βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης.

Στην εντατική διασωληνωμένος ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια. Τι "έδειξε" το τεστ για τον κορωνοϊό; Ωστόσο, ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από το φονικό ιό ολοένα και αυξάνεται, δείτε εδώ τα τελευταία στοιχεία.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος:

Ο Σεβασμιότατος διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΑΓΝΗ στις 9.20 π.μ. με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό, χωρίς όμως ανταπόκριση και γι αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share