Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε τις μύγες απλά και γρήγορα - Έχετε ήδη τα απαραίτητα υλικά

Το κόλπο που θα σας "λύσει" τα χέρια

21 Οκτωβρίου 2020 12:19
Δείτε πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε τις μύγες απλά και γρήγορα - Έχετε ήδη τα απαραίτητα υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μύγες όλο το καλοκαίρι αλλά και γενικά όλο τον χρόνο είναι από τα λίγα αλλά πιο ενοχλητικά πράγματα που μπλέκονται στα πόδια των ανθρώπων. Οι μύγες γενικά είναι ενοχλητικές όταν πλησιάζουν το πρόσωπο του ανθρώπου, μπαίνουν μέσα στο φαγητό ή το ποτό αλλά και άλλα πολλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα να την αποφύγει κάποιος.

Επίσης διαβάστε μία έρευνα των επιστημόνων όπου προειδοποιούν γιατί δεν πρέπει να φάτε το φαγητό στο οποίο "έχει" κάτσει πάνω η μύγα.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα κόλπο για να αποφευχθεί όλη αυτή η κατάσταση και το καλύτερο με αυτό είναι πως έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να το φτιάξετε.

Υλικά:

  • πλαστικές σακούλες
  • λίγο χυμό από lime
  • μερικά χάλκινα κέρματα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Ρίξτε 2,5 κούπες νερό σε ένα μπολ. Μετά ρίξτε το χυμό και το αλάτι. Δεν υπάρχει ακριβής ποσότητα, απλά κρατάει τα κέρματα γυαλιστερά. Ανακατέψτε το μίγμα. Θα μοιάζει με κανονικό νερό, αλλά έτσι τα αποτελέσματά του θα διαρκούν περισσότερο.

Αφού φτιάξετε το μίγμα, ρίξτε το στη σακούλα μέχρι να γεμίσει. Πριν την κλείσετε, ρίξτε τα κέρματα μέσα.
Κρεμάστε το από ένα δέντρο ή από οπουδήποτε θέλετε. Αυτό το κόλπο θα κρατήσει μακριά τις μύγες. Εάν η αυλή σας είναι μεγάλη, μπορείτε να βάλετε περισσότερες σακούλες για καλύτερη κάλυψη.

80χρονος παππούς προσπάθησε να σκοτώσει μια μύγα - Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπου νους

Μια μύγα μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική. Ειδικά όταν τρως, είναι ικανή να σου διαλύσει το νευρικό σύστημα. Αλλά ένας Γάλλος παππούς, που ετοιμαζόταν να κάτσει για το δείπνο του και σηκώθηκε εκνευρισμένος από το επίμονο βουητό μιας μύγας, προκειμένου να την εξοντώσει, ούτε που φανταζόταν ότι θα κόντευε να σκοτωθεί ο ίδιος με τον πιο αδιανόητο τρόπο. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας παππούς έκανε δώρο στην εγγονή του τρία τετράδια.

Όπως αναφέρει το BBC, ο εν λόγω άνδρας, 80 ετών, άρπαξε την ηλεκτρική ρακέτα-μυγοσκοτώστρα και άρχισε να κυνηγά το ενοχλητικό πετούμενο.

Ωστόσο, στο σπίτι του υπήρχε διαρροή αερίου. Η εμπρηστική αντίδραση μεταξύ ηλεκτρισμού και αερίου, λοιπόν, προκάλεσε μια απίστευτη έκρηξη, που κατέστρεψε την κουζίνα και μέρος της οροφής του σπιτιού -που βρίσκεται στο χωριό Παρκούλ Σενό!

Ο ηλικιωμένος άνδρας, πάντως, στάθηκε τυχερός, αφού πλην ενός μικρού εγκαύματος στο χέρι, βγήκε σώος από την έκρηξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share