Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η ανακοίνωση της στο Twitter

21 Οκτωβρίου 2020 11:09
Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter ότι το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε η ίδια βγήκε αρνητικό. Επίσης δείτε επίσης την ανακοίνωση του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας που δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπει η χώρα σε lockdown.

«Είμαι χαρούμενη να ενημερώσω ότι το αποτέλεσμα του τελευταίου μου τεστ είναι αρνητικό. Έκανα το τεστ χθες. Ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης. Μείνετε ασφαλείς», σημειώνει η Πρόεδρος της Κομισιόν.

Όπως ανέφερε χθες ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν Ερίκ Μαμέρ, η Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν βρίσκεται στη Γερμανία, αλλά δεν διευκρινίσθηκε πότε θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες. Η Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν είχε αποχωρήσει από τη Σύνοδο Κορυφής την περασμένη Πέμπτη για να τεθεί σε αυτοπεριορισμό, όταν ενημερώθηκε ότι μέλος της ομάδας της βρέθηκε θετικό στον COVID.

Δήλωση σοκ: "Δεν απέχουμε πολύ από τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων"

Η κατάσταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα αρχίζει να ξεφεύγει με τον κόσμο και την κυβέρνηση να ανησυχεί όλο και περισσότερο στο πως θα καταλήξει όλο αυτό. Επίσης δείτε ποιο είναι το covid free χωριό στην Ελλάδα όπου δεν έχει βρεθεί ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού εκεί.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής επιστημόνων, μιλώντας στον ANT1 ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει με τον κορωνοϊό.

"Αν δεν λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα και αφήσουμε τους αριθμούς να εξελιχθούν, αυτός ο αριθμός που τρόμαξε χθες όλη την Ελλάδα μπορεί σύντομα να αποτελεί μια ευχάριστη ανάμνηση. Και μπορεί να δούμε όχι μόνο να προστεθεί ένα ακόμη ψηφίο, αλλά να προστεθεί κι άλλο, αν δεν πάρουμε μέτρα. Οι αριθμοί ακολουθούν ανοδική πορεία, δεν απέχουμε πολύ από τεταψήφιο αριθμό κρουσμάτων" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share