Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα - Φωτιά σε τρεις περιοχές της Αθήνας

Εμπρηστικές επιθέσεις σε έξι αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες

21 Οκτωβρίου 2020 09:41
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα - Φωτιά σε τρεις περιοχές της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά την διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα σημειώθηκε μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε έξι αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες. Διαβάστε επίσης για την τραγική εξέλιξη ενός 65χρονου όπου το διαμέρισμα του στο Νέο Κόσμο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τα τρία περιστατικά

Στις 03:55 άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο και τρεις μοτοσικλέτες στην οδό Δημοσθένους 69 στην Καλλιθέα. Επί τόπου μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα που κατέσβησαν την φωτιά.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 02:50 εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην οδό Νεϊγύ 3, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα.

Στις 02:30 άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φωτιά σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στη διασταύρωση των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, στο Πέραμα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο το ρεπορτάζ του Open για το συμβάν:

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Συναγερμός επικράτησε στην Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας πυροβολισμών που σημειώθηκαν, με ένα βίντεο-ντοκουμέντο να κυκλοφορεί από εκείνη τη στιγμή.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας μοτοσικλετιστής ο οποίος οδηγώντας το μηχανάκι του κινούμενος στην πορεία του, ξαφνικά δέχεται ένα πυροβολισμό στο αριστερό πόδι, παρατάει το δίκυκλο και τρέχει κουτσαίνοντας να καλυφθεί.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ φαίνεται καθαρά ο τρόμος που επικρατεί στους ανθρώπους από τους πυροβολισμούς που πέφτουν στην γειτονιά και τους ανυποψίαστους πολίτες που τρέχουν να σωθούν.

Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι και στη μέση το δρόμου στην οδό Αγίου Μελετίου.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνονται διερχόμενοι περαστικοί και εποχούμενοι που προσπαθούσαν να φύγουν από το σημείο, ωστόσο ένας οδηγός μοτοσικλέτας δεν τα κατάφερε, καθώς τον βρήκε αδέσποτη σφαίρα.

Στο βίντεο διακρίνονται κάποιοι από τους δράστες, οι οποίοι έρχονται στα χέρια πάνω στην οδό της Αγίου Μελετίου ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγο των πυροβολισμών και το μηχανάκι του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα, οι αντίπαλες συμμορίες αντάλλασαν πυροβολισμούς για αρκετή ώρα πριν φτάσει η ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί που καταδίωξαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι Ρομά είχαν τροχαίο ατύχημα με το όχημα στην λεωφόρο Κηφισού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα αλλά και να τραυματιστούν δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share