Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

21 Οκτωβρίου 2020 08:05
Δίκη Χρυσής Αυγής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής όπου και θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία και σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών. Επίσης δείτε την απάντηση της Προέδρου του δικαστηρίου σχετικά με την πρόταση της εισαγγελέως για τους 11 κατηγορούμενους.

Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η στάση - στάθμευση από τις 5:00 η κυκλοφορία των οχημάτων, στις εξής οδούς:

  • Λουκάρεως: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επίθεση Γιάννη Λαγού στην πρόεδρο

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, αφού πολύ σύντομα σήμερα (20/10) διεκόπη από την πρόεδρο, Μαρία Λεπενιώτη, με τον Γιάννη Λαγό να της επιτίθεται μέσω ανακοίνωσης με «βαρείς» χαρακτηρισμούς.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του (ΕΛΑΣΥΝ) και τιτλοφορείται «Μια οφειλόμενη απάντηση στο δικαστήριο του βουνού». Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή αναφερόμενος στην «εντολοδόχο Λεπενιώτη», επιχειρεί να πείσει πως δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους ενώ επαναλαμβάνει την απειλή του ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

«Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης» αναφέρει ο Λαγός.

«Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια», προσθέτει ακόμη.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης η πρόεδρος τής έδρας που δικάζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αμφισβήτησε την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου για τις αναστολές των ποινών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share