Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού με πολύ νερό" - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση!

20 Οκτωβρίου 2020 21:24

Σε έκτακτη προειδοποίηση προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών, με τον ίδιο να αναφέρει στην ΕΡΤ πως το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει έντονα φθινοπωρινό αλλά και πολύ νερό να "πλημμυρίζει" το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ωστόσο, τόνισε πως η κακοκαιρία που χτύπησε νωρίς το πρωί την Κρήτη θα επιμένει και αύριο.

Η κακοκαιρία θα επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τον υδράργυρο να πέφτει κατακόρυφα και τις καταιγίδες και τις μπόρες να μετατρέπουν τα φαινόμενα σε άκρως επικίνδυνα.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση:

"Ανελέητα χτυπά η κακοκαιρία..." - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποεί

Ο Γιάννης Καλλιάνος εμφανίστηκε μέσω Skype στο Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο παίρνοντας θέση σχετικά με την κακοκαιρία που χτυπά από νωρίς το πρωί την Κρήτη αλλά και ενημερώνοντας τους πολίτες για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες.

Εντονότερα αναμένονται τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες και κυρίως αργά το βράδυ με τις βροχοπτώσεις αλλά και τους βοριάδες να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ο μετεωρολόγος τόνισε πως τα φαινόμενα δεν θα υποχωρήσουν μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Επιλεκτική καιρική αλλαγή...» Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τις περιοχές που κινδυνεύουν (Video)

Βροχερή θα είναι η Τρίτη για αρκετές περιοχές της χώρας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για επιλεκτική καιρική αλλαγή και να προειδοποιεί συγκεκριμένες περιοχές για τον κίνδυνο ραγδαιότητας βροχοπτώσεων.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναλύει όλα τα προγνωστικά δεδομένα και παρουσιάζει την κίνηση των φαινομένων από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και αργά το βράδυ της Τρίτης.

Όπως λέει, οι βροχές θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, αλλά και την Πέμπτη, όμως σε σαφώς λιγότερες περιοχές σε σχέση με την Τρίτη. Επίσης δείτε και την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη όπου τονίζει ότι θα υπάρχουν τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια.

Η Κρήτη θα συνεχίσει να έχει ψύχρα ενώ από το Σάββατο «μαλακώνει» ο καιρός. Όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και το Σάββατο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share