Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκης Τσοχατζόπουλος: Με αναπηρικό καροτσάκι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Για ποιο λόγο εμφανίστηκε;

20 Οκτωβρίου 2020 16:22
Άκης Τσοχατζόπουλος: Με αναπηρικό καροτσάκι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ενδεικτική της κατάστασης του Άκη Τσοχατζόπουλου εικόνα κυκλοφόρησε, με τον άλλοτε κορυφαίο υπουργό του ΠΑΣΟΚ να επισκέπτεται την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να καταθέτει στο πρωτόκολλο αναφορά-υπόμνημα σχετικά με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, όντας σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ειδικότερα, καθήμενος σε αναπηρικό καροτσάκι ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατέθεσε στο πρωτόκολλο αναφορά-υπόμνημα στο οποίο επαναλαμβάνει ότι κατά την ακροαματική διαδικασία του Εφετείου δεν ανέδειξε ως έπρεπε τους ισχυρισμούς του με αποτέλεσμα να εκδοθεί αρνητική για εκείνον απόφαση, ενώ στο νοσοκομείο βρέθηκε και η σύζυγός του.

Μετά την κατάθεση της αναφοράς του απεχώρησε από το δικαστικό μέγαρο του Αρείου Πάγου, χωρίς να υπάρξει καμία επαφή του με εισαγγελικό λειτουργό ή άλλο δικαστή.

Βίκυ Σταμάτη: Δημοσίευσε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από το νοσοκομείο

Μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δημοσίευσε στο Facebook, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, μαζί με τις ευχαριστίες της στους γιατρούς που τον φρόντισαν.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, θέλησε με αυτόν τον τρόπο, να δείξει την ευγνωμοσύνη της αλλά και την ευγνωμοσύνη του άνδρα της, στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

«Ευχαριστώ Θερμά το Σισμανόγλειο και τους Εκπροσώπους του, Γιατρούς και Νοσηλευτές !!!!!!!! Ευχαριστώ μια λέξη που εμπεριέχει τα πάντα !!!! Με όση δύναμη του έχει απομείνει αισθάνεστε απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ο ίδιος !!!», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός εισήχθη στο Σισμανόγλειο με πνευμονία, στις 31 Ιουλίου και αρχικά αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος για κορωνοϊό. Ωστόσο το τεστ βγήκε αρνητικό. Ο πρώην υπουργός παρουσίαζε και καρδιακές αρρυθμίες. Στις 21 Αυγούστου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο φαίνεται να έχει εισαχθεί και πάλι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με τον κορυφαίο Υπουργό του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στο Σισμανόγλειο, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του.

Σύμφωνα με το ereportaz.gr ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε αιμοπτύσεις με αποτέλεσμα να θεωρηθεί αναγκαία η εκ νέου νοσηλεία του. Ο πρώην υπουργός νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας μέχρι το περασμένο Σάββατο (8/8) οπότε και πήρε εξιτήριο.

Μάλιστα είχε υποβληθεί και σε τεστ για τον κορωνοϊό όπου βγήκε αρνητικός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share